onsdag 15 januari 2014

Att leverera en blomma.


Det är så otroligt vackert och uppfriskande glatt med färska färgglada blommor. 
Så här års längtar jag lite extra mycket efter krispiga tulpaner och skira pärlhyacinter tillsammans med krokus i kruka. Synd att de står sig så kort tid inomhus bara.

Blommor är fint. Men dyrt.
Ännu lite dyrare om du satsar på blommogram för då betalar du såklart inte bara för själva buketten utan också för tjänsten med att få blommorna levererade dit du vill.
Det är det värt. Tycker jag. Alla är värda en vacker bukett, även om man bor långt bort från nära och kära.

Nu när jag är halt och lytt och bara mest sitter lät jag mig föras till skickablommor.net vilket är perfekt. Jag som tycker bäst om att handla från webben. I alla fall när det gäller kläder, parfym och andra skönhetsprodukter (som jag prövat innan och vet att jag gillar). Att trängas i butik är aldrig riktigt min melodi. Dock vet jag inte med blommor? Vill man inte nosa på dem först?

Visst finns det säkra kort som till exempel just tulpaner, rosor eller en orkidé i kruka. Vissa saker som man bara vet är ljuvliga. Alltid.
Och jag gläds åt det praktiska med en webbutik som levererar blommor över hela landet. Redan samma dag om du beställer i tid innan en viss deadline. Jag förstår tjusningen med att klämma, känna, titta, lukta, undersöka på riktigt men förordar ändå fler webbutiker och tjänster. Inom alla områden. Så många det bara går. Det är sånt som underlättar i människans vardag. Webben finns ju liksom alltid där. För det mesta ständigt med oss. Till affären kan det vara både bökigare (eller stört omöjligt som för mig i min sits just nu) eller tidsmässigt svårt att ta sig. Men ett blommogram går alltid att klicka iväg från mobilen på väg hem från jobbet.


2 kommentarer:

Mita sa...

Jag gillar inte heller att gå runt och trängas i affärer,lite stressad blir man allt. Men ok, en vanlig vardag,åka ut till köpcentret och då är det oftast lite med folk på förmiddagen. Då kan det vara skönt att knalla runt i lugn och ro och kika. Prova gör jag sällan,
Sällskap med en god vän och sen ta en fika det är alltid trevligt.
Men som sagt, jag har också fallit för att handla på nätet. Väldigt bekvämt tycker jag och överskådligt där man sitter och klickar sig runt...
Perfekt med blommogram om man vill fira eller bara glädja någon som bor lite längre bort.
Hoppas du kryar på dig allt eftersom..
Kramar♥

HemkäraHanna sa...

Nätshopping är den bästa shoppingen i min mening. Och visst längtar man efter blommor nu. Mina amaryllisar ska bara få blomma klart först.