torsdag 31 oktober 2013

Fynda vinterjackor.Just nu har Boozt många bra kampanjer som bland annat upp till 40% i rabatt på över 500 vinterjackor och 20% i rabatt på utvalda lingerie-märken! Shoppa till både henne och honom.

Desigual, Baum und Pferdgarten, Desigual. 

Höstpiffa soffan.


De flesta har väl förstås redan hunnit höstpiffa sin soffa med kuddar i dovare färger - och kanske en eller annan färgklick så som ovan. Men jag vill ändå tipsa om dessa båda kuddar från SoffaDirekt

Den snygga renen får gärna bo i soffan över jul. Och rackar'ns om jag inte kan få tag i en pläd i fuskpäls. Det hade ju varit så snyggt till. Någon som vet var jag kan hitta en sådan?


 

onsdag 30 oktober 2013

Lista i tio delar, del 7: Fyra ord som beskriver mig.1) Ambitiös.
Jag lägger ner fullt fokus i det jag gör. Jag vill inte riskera att prestera lite halvdant. Jag vill inte heller prestera på topp. Utan strax där ovanför.

2) Envis.
När jag har ett tydligt mål, en dröm. Då är det svårt att stoppa mig. Har jag väl bestämt mig når jag dit. Även om jag också är yvig och ofta kastar mig från en dröm till en annan, ett beteende som kan vara svårt att förstå för andra. Men huvudsaken för mig är att drömmarna leder mig framåt och att jag får hänge mig åt dem till hundra procent och ännu lite till.3) Målmedveten.
Lite samma kanske. Som punkt två. Är det fusk då?
Jag småspringer fram längs vägar som ringlar sig fram och har många vägkorsningar och parallellvägar som möjliggör för många drömmar som kan anpassas till mig och glida lätt som ett kontokort i en plånbok. Lika smidigt.

4) Levnadsglad.
Jag är nyfiken och fri. Jag är den som styr mitt liv och vem jag vill vara. Flera år av mitt liv trodde jag nog att jag aldrig skulle nå hit. Med alltför mycket på mina axlar som var en börda som inte var min att bära, men ändå blev det såklart automatiskt så. Men här är jag nu och det är en förbaskat härlig känsla att äntligen få känna.

Mig fri.

~ men oj, nu skrev jag visst ner fyra positiva saker om mig själv, så skickligt utelämnande mina lite sämre sidor. Men en sak kanske vi kan enas om. Jag är inte händigt. Definitivt inte. Nej nej. I och för sig är det för det mesta inget jag saknar, den där händigheten, men ändå ~

Här är listan i sin helhet.
10 saker jag tycker om 
9 saker jag tycker mindre om
8 bloggar jag läser
7 saker jag vill göra i framtiden
6 saker jag är rädd för

5 platser jag tycker om att vara på

4 ord som beskriver mig
3 saker jag ser fram emot
2 bra filmer
1 bra låt

Farsdagtips - Grattis pappa.


Nu tillhör förvisso inte Chris den kategorin pappa som alltid får en slips i present på farsdag. Hans yrke kräver tåliga sjukhuskläder snarare än glansiga slipsar, men ändå. För dessa slipsdrunknande pappors (eller är det en myt att somliga pappor alltid får en slips i present?!) skull har jag nu satt ihop ett litet kollage med tips på presenter, många av dem under 150 kronor, så att pappsen kan få något annat i paketet i år. 

Mysiga pyjamasbrallor, en varm mössa eller färgskojiga strumpor till exempel. 
Så mycket roligare att öppna en present om man inte vet vad som finns däri.

 

tisdag 29 oktober 2013

Julbord, fest eller konferens på Heagårds Skafferi - Konferens Halmstad.Halmstad är en underbar sommarstad som inte ligger alls många stenkast från där vi bor. Kuststräckan är mysig att åka utflykt längs och sandstranden är underbart len och välkomnande. Nu är det förvisso långt till sommaren men visst kan vi ändå prata Halmstad?

Jag är säker på att den är en alldeles förträfflig plats även under andra årstider även om jag själv faktiskt aldrig besökt staden annat än just under den mest förlåtande årstiden för den som gillar värme mot sin hud.

Nu fick jag nys om något som jag bara måste tipsa om. Något som får mig att tänka på Halmstad som inte bara sommarens stad, utan även som lugnets stad. På Heagårdens Skafferi - Konferens Halmstad kan du samla företagsgänget för att kunna sitta i fred och få en stunds lugn och ro i vacker, harmonisk omgivning. Ostört kan ni jobba på i konferensutrymmen under tiden som allt det praktiska med kringarrangemangen tryggt överlåts åt Konferens Halmstad, hur praktiskt som helst. Kolla vad fint.

Konferensen går att kombinera med spännande aktiviteter - perfekta för kick off:en eller om du i stället för en konferens vill ordna en mässa eller utställning. Konferens Halmstad fix it for you.

Har du ingen konferens på gång?
Ingen utställning eller mässa heller?
Häng inte läpp för den sakens skull. Du kan istället boka julbord eller en stor fin lokal för bröllop och fest.


Vilken fantastisk idé. Inte sant?
Fast i sina ramar.

Weit

Förvisso blir jag alltid odrägligt hemsk av stress under första halvan av en tentaskrivarvecka. Medvetet, om än ej undermedvetet tvivlar jag på min egen förmåga och jag tror att jag aldrig ska bli klar innan deadline. Prestationsångesten toppar och trycker ner orden i fotsulorna. Högar av böcker och anteckningar flödar över på matsalsbordet och jag hetsdricker otaliga glas vatten så att jag måste springa iväg och kissa hela tiden. Jag skriker åt familjen att vara tyst och jag sliter mitt hår. 

Odräglig som sagt. 

Samtidigt är det en av mina favoritsysslor - tro det eller ej. Och det är ju tur. Får jag drömma drömmen sann har jag många, många år kvar av tentaskrivningar. Måste bara komma på en strategi där min familj slipper komma i kläm när lejoninnan morrar åt samtliga att vara tysta och gå på bomull och prata kvittrande fladdermustyst till varandra. Helst sitta still också. 

Jag menar. 
De måste ju få leva och bullra och vara de också.

Ett tag kändes det som om jag totalt kört fast bland de akademiska orden och snäva ramarna. Tolkningsfrihet. 
Har en tenta någonsin varit så här fri förr? 
Jag har aldrig haft svårt att lista ut vad de vill att vi studenter ska fokusera på. Jag som själv vill bli en av dem. Krypa under skinnet på universitetet och snoka rätt på hemligheten. Målet och syftet har varit klart dolt. 

Tills nu.

Nu är målet och syftet fortfarande dolt bakom en skir gardin av undran och tolkningsfrihet. Och en rädsla för att tolkningsfriheten faktiskt inte är fri ändå. Utan fast i sina ramar och att jag tolkat dem fel.

Det här är så svårt och så roligt och utmanande att jag blir galen.

Och måste dricka ett glas vatten till.

Men nu är det lovvecka. Tentan ligger i sin vagga. Klar, en hel vecka innan deadline, jag som trodde att jag aldrig skulle bli klar.

Nu får den vila och i sista sekund innan semestern tänker jag publicera den.
Två veckor av mer eller mindre ledighet.

Det trodde jag väl aldrig. 

måndag 28 oktober 2013

Att bada i guld.


För ungefär ett år sedan samlade jag och Chris ihop allt vårt guld som praktiskt taget bara låg hemma och skräpade i smyckesaskar och sålde allt. Varför samla det på hög? Nu fick vi i stället en liten nätt summa för det som glittrade och glimmade och la bland annat det på ett mysigt restaurangbesök. Mycket roligare än att vara ägare av gammalt guld som aldrig används. Eller hur?!

Jag vill inte göra som Joakim von Anka och bada i guld, hellre i pengar.

Nu hoppas jag att guldet har smälts ner och ombildats till nya smycken som glädjer någon där de bara låg på rosa bomull hemma hos oss.

Har du också guld som bara ligger hemma och skräpar i en byrålåda, alldeles bortglömt?
Vill du sälja det och göra något kul för pengarna?

Guldcentrum hjälper dig och ger dig dessutom bra betalt. 
Titta in redan i dag och beställ hem en gratis och försäkrad guldpåse. 
Efter godkänd värdering sker sedan utbetalning inom 24 timmar och du kan göra något riktigt roligt för pengarna du tjänat.


 

Åsas Tomtejul.


Så här års brukar jag alltid ha fått julkänslor som ett lätt pirr i magen men anno 2013 har de ännu inte hunnit ramla över mig. Till min stora förtvivlan. Men tja, det är inget jag varken kan eller vill forcera fram.

Ändå kan jag inte hjälpa att jag blir förtjust hänförd när jag tillsammans med barnen packar upp det söta porslinet från Åsas Tomtejul som jag fått hem.

Ljusstakarna för värmeljus är ju för söta. Och kaffekopparna..!

Nu hoppas jag verkligen att julkänslorna dimper ner. Jag vill planera första adventsfikan, pyssla och skriva långa önskelistor åt tomten.

Designen Åsa Götlander har ett samarbete med Fyrklövern och där hittar du hela hennes sortiment som låter julmiddagen bli riktigt mysig och stämningsfull.

Just nu kan du för 1 krona beställa hem och prova 8 delar + 4 glas och en julduk till ett värde av 3604 kronor.

~ i samarbete med Fyrklövern ~

 

söndag 27 oktober 2013

All världens sorg.


Jamen hur gör du?

För att klara av höst- och vintermörkret alltså.

Jag tycker väldigt mycket om den här milda sköna hösten. Mörkret tilltalar mig dock inte lika mycket. Jag tycker att det blir odrägligt redan någon gång mitt på dagen om inte solen skiner förstås. Men i dag är himlen vit. Helt täckt av moln.

Så jag tänder ljus och lampor. Myser med te i finaste koppen...

Och så suckar jag tungt som om all världens sorg låg på mina axlar och i mitt bröst. Jag kan inte hjälpa det men mörkret får mig alltid lite nedstämd. 

Alltid lite nedstämd.

Ska försöka mysa till det riktigt ordentligt så snart hela familjen är hemma igen efter både jobb och aktiviteter. Med massvis med levande ljus, plädar och familjevärme. Och tillsammans kan vi räkna ner dagarna tills vi landar i sol och värme.

 

Lista i tio delar - del 6: Fem platser jag tycker om att vara på.

Jahapp. Fem platser där jag trivs att vara... helt utan inbördes ordning. 
Häng med runt bland några guldkorn.
Nu kör vi.1) Först hamnar vi vid Nääs Slott i Lerums kommun. Det är min lilla pärla. Hit drar jag gärna med mig familjen på picknick och här bytte jag och Chris ringar med varandra. Och historians vingslag från 1800-talet blev till en novell under gymnasietiden. Ja, alltså inte en publicerad novell, nej nej. Men en novell som var mitt examensarbete precis innan studenten. En novell om familjen Berg som levde och verkade på Nääs under den här tiden, så oj vad jag rände runt på Nääs och samlade information. En speciell plats som upptar en stor del i mitt hjärta med andra ord.

 

2)  Men sen, sen tycker jag att vi drar vidare till havet. Okej?
Jag älskar havet som är fridfullt och brusande oändligt på en och samma gång. Jag blir lugn och harmonisk av havet och hade gärna bott några stenkast närmare en vacker sand- eller klippstrand där horisonten sträcker sig fri. Med saltet, doften, måsarna, bruset, oändligheten... precis inpå knuten.


3) Och lika mycket som jag gillar fart och fläkt gillar jag att landa hemma i lugnet. I tevesoffan. Så dit tycker jag att vi åker nu. Bara för en stund. Landar och laddar upp batterierna.

Det är inte klokt vad jag trivs i den - i soffan. En mjukfluffig sak med stora kuddar och divan. Stor nog att rymma hela familjen plus Alvin.

Jag behöver det där. Att fara runt och utvecklas i all evigheters evighet. Jag vill läsa en master och sedan forska och jag vet att det kommer att krävas enorm ansträngning och engagemang. Tid och ambition. Tid till men också tid bort ifrån. Men det är viktigt det där. Att finna balansen. Balansen mellan att utvecklas och hinna landa. Och hinna se, jag menar på riktigt se, familjen och de som betyder allra mest. Karriär - javisst. Men inte till vilket pris som helst.


4) När vi har vilat upp oss tillräckligt tycker jag att vi åker vidare till ett stall. Landar bland hästar. Det är det bästa. Det ger träning och lugn. En perfekt blandning. Men egentligen kan vi lika gärna hamna i en simhall och köra några längder. Att helt utestänga omvärlden. Just nu går det dock inte. Varken att rida eller simma. Benet, du vet. Min inflammation har inte lagt sig så allt vad träning heter befinner sig långt, långt bort ännu. Vilket stör mig.


5) Så när jag fått insupa hästdoften och gosat länge med hästarna utan att kunna rida tycker jag att vi drar vidare till biblioteket i stället och låter oss omges av massvis med härliga böcker. Här kan vi fara runt bland bokhyllorna som barn på julafton och samla på oss högar med böcker som hänför oss och som vi genast vill sluka. Tugga i oss alla orden...

Det. Det är fem av mina absoluta favoritplatser.

~ vilka är dina? ~


Här är listan i sin helhet.
10 saker jag tycker om 
9 saker jag tycker mindre om
8 bloggar jag läser
7 saker jag vill göra i framtiden
6 saker jag är rädd för
5 platser jag tycker om att vara på
4 ord som beskriver mig
3 saker jag ser fram emot
2 bra filmer
1 bra låt

 

lördag 26 oktober 2013

When we were very young.


Vanja Burden

Facebook alltså.

Ibland känns det som om jag skulle vilja dra något gammalt över hela den där sociala konstruktionen där folk tävlar med varandra om att få flest likes, flest kommentarer till sin statusuppdatering, ha flest (Not)IRL-vänner och antingen ha det mest rosaskimrande liv som finns där vinet ständigt skålas, hemmet alltid är välstädat, mannen alltid har lagat middagen färdig tills du kommer hem med din trötthet som bortblåst och barnen är hela och rena och sams. Framförallt sams. Eller motsatt ha det mest eländiga liv som bara går att uppbringa för att få så många sympatier som helst för din huvudvärk, ensamhet, skoskav, stress och gud vet vad. 

Och förstås hela skalan däremellan.
Färgpaletten. 
Som många gånger döljs av dessa två kontraster tillsammans med all reklam.

Dra något gammalt över. 

Men så håller jag mig kvar.
Uppdaterar sällan. Läser mest i en hetsig scrollhastighet. Likar lite här och lite där utan djupare reflektion. Slött.

Med ett intresse som ibland vaknar till liv.

When we were very young gick vi i samma klass och var vänner mer än bara över facebook. År har lagts bakom oss. Facebook håller oss samman. Men här är hon. Vanja, med sin konst - ni måste kolla in (länk under bilden). Och det är sånt här facebook gör med mig som får mig att vilja stanna kvar. Inspirerar mig. Och låter mig ha kontakt med de som åren lagt bakom mig men som ändå kan få finnas i mitt liv genom den här sociala konstruktionen som i de allra flesta andra avseenden borde dra något gammalt över sig. ~ men Villa Freja kan ni lika på facebook för att få den nyaste uppdateringen ~

 

fredag 25 oktober 2013

Tacos, tenta och en fredagssoffa.

Weit

Nu mina vänner. Nu lägger jag ner tentan för idag. 

Tacogrönsakerna är finfördelade i skålar av skiraste porslin. Indra är hämtad från handbollen. En mjuk soffa väntar inbjudande och ja, middagen intages helt fredagsenligt framför teven. 

Det enda, eller snarare den enda som saknas är Chris som jobbar.

 

AgaatVilken underbar bok. 

Nog för att jag är stressad och har en tenta som ska skrivas fastän orden inte riktigt vill komma ut. De finns ju där någonstans. Men vill liksom inte ut på pränt. Och det är ju det som i första hand stressar mig. För erhållen kunskap det har jag. Men utan att just nu kunna bevisa det mer än möjligen verbalt. Och en verbal tenta går inte att skicka in.

Hur som helst. 

Nog för att jag är stressad. Men jag har ändå några tågresor att döda. Och vilken underbar bok att döda tågresor med. Det är som om Marlene van Niekerk trollar med orden så att de skapar mjuka meningar sida upp och sida ner. Så många känslor. Så många uttryck. 

Jag kan inte säga annat än

~ läs den ~


 

torsdag 24 oktober 2013

Bara fyra dagar kvar.Den fantastiska rean som just nu pågår hos Boozt tuffar på i fyra dagar till och tar därmed slut på söndag. Så skynda att fynda. Du får 25% rabatt på säsongens nya styles.Jag fastnar förstås mest för Desigual. Kjol och smycken därifrån. Kavaj från Vila.

~ vilket är ditt favoritmärke hos Boozt? ~
 

Bara lite mera tid.Tid.

Jag önskar att jag hade lite mera tid. Speciellt under tentaskrivarperioder. När studierna står mig upp i halsen och stressen är konstant med locket på. Då.

Mera tid.

Men det har jag inte och då får jag i stället lita på min förmåga att ändå briljera och skriva på topp. Annat tar den tid jag behöver till studier - bort från studier. Men också bort från hemma där jag behöver ha lugn och ro att ibland hinna landa ordentligt i soffan och bara andas för en stund.

Vidare får jag den här gången även lita på min förmåga att hinna i kapp. Något jag inte behövt tidigare eftersom jag alltid legat i fas. Alltid långt före fas. Men nu stundar en resa - självvald, behövd - men som förvisso leder till att jag kommer att halka efter. Och behöver jobba igen. Komplettera ett missat seminarium.

Tid. 

Bara lite mera tid.

Samtidigt har jag ingen rätt att stressa upp mig, att gnälla eller vara egoist i dessa stunder. För det här är precis vad jag vill. Göra en akademisk karriär och det är ingen räkmackestegrig så klart. Det kommer att krävas blod, svett och tårar och ännu mera stress samtidigt som jag ska försöka trolla med tiden och allt som ska tryckas in i den. För jag menar, lever jag en dröm, som för mig är en stor dröm, kan jag baske mig inte räkna med att alla drömmar och önskningar uppfylls i den. Somligt får jag försaka för den drömmen - att landa hemma lugnt, att harmonisera, pilla naveln...

Ändå.
Bara en liten önskan om rätt balans.
Om att andas lugnt.


 

onsdag 23 oktober 2013

Afrikavindar med en doft av kaffe caramell.Jag gillar verkligen årets version av hösten. Speciellt nu som den puffar så milda Afrikavindar på oss. Det är inte klokt så härligt det är att kunna gå ut i bara tröja så här års.

Och inte frysa.
Och så gillar jag att tända ljus överallt. 
Precis överallt. I alla de fina ljusstakar vi fick under vår inflyttningsfest, i alla ljusstakar och ljuslyktor som följt oss länge och i aromalampan där jag lägger ännu ett hjärta doftvax (från Yvelis) - varm, mustig Kaffe Caramel sprider sig som mjuk bomull inomhus samtidigt som Afrikavinden fläktar ner fler gula löv därute.

Det är en alldeles underbar doft. Så väl sammansatt och passande för hösten. För Afrikavindarna och för allt det gula, det murriga, det mörka och kvällarna, som trots de varma vindarna är en aning kalla som gör att jag vill gosa ner mig i vår nya soffa med fluffkuddar och en stor pläd svept omkring mig.

Och med en Irish Coffee.
Den där doften alltså.
Åh.

 Snart är det bara äpplen kvar i den vildapel som står på andra sidan gatan mitt emot oss ner mot ravinen. De där sura äpplena som jag hoppas blir fin mat till fåglar och rådjur i vinter när Afrikavinden blåst bort från oss.

 

Lista i tio delar - del 5: Sex saker jag är rädd för.

Jag är egentligen en räddskit. Många av de saker som skrämmer mig är alldagliga. Som att jag är mörkrädd. Andra saker är mer djupa och ingenting jag alltid och ständigt och jämt går och tänker på. Då skulle jag bli mentalt galen. Men sex av de saker jag är rädd för är...

Weit


1) Att något obeskrivligt hemskt ska hända mina barn eller min man.

2) Att allt hemskt vi utsätter vår jord för ska kollapsa den totalt innan våra barn har hunnit växa upp. Eller deras barn. Eller deras... ja, skit samma när det händer. Om det händer. Bara tanken ATT det kan ske skrämmer mig. Speciellt när vi bara står där och låter det ske.

3) Jag tänker inte på det. Men om jag tänker efter så ja, det är klart att jag är rädd att det ska hända mig själv något så att barnen får växa upp utan mig. Att jag inte får vara en del i deras liv.

4) Höjder och fart. För att jag är rädd för att falla, för att dö, för att slå mig och för att det ska göra ont.

5) Nya miljöer och att utmanas - på samma gång som det också triggar och stärker mig. Som en hatkärlek. Något jag måste ha för att utvecklas, växa och leva.

6) Att stagnera.


 

tisdag 22 oktober 2013

Sponsrad video - Carina Berg.

 

Jag älskar egentligen de stunder då barnen precis har nattats och jag kan sjunka ner i soffan, inlindad i en filt, bredvid Chris och se något tittvänligt program som ren avkoppling du vet, strax innan dagen tar slut och John Blund kommer på besök. Dock är det så sällan det finns tid för just den avkopplingen. Alltid är det något annat som kommer i vägen och liksom glider in i och över i avkopplingstimmen. Barnens sena aktiviteter. Mina studier. Mitt jobb...

Tittvänliga program som jag försöker hinna med att se är det där byggprogrammet som går på måndagar. Där par tävlar mot varandra när de inreder varsitt radhus. Jag gillar ju inredning så... och så försöker jag se Lyxfällan. Inte för att jag någonsin har drömt om att bli ekonom men jag gillar ändå att ha koll på siffrorna med inkomster och utgifter och allt det där du vet. Och på nåt sätt har det blivit som nån slags ticks för mig att se det där programmet. Förr tittade jag på så många Berg Flyttar In som jag bara hann med och kom ihåg. Lite småmysigt, halvroligt och framförallt tittvänligt. Jag kan sitta där och titta och koppla av och rensa hjärnan vilket är helt perfekt just den tiden på dagen. Då jag inte längre behöver vara på topp. Tipp topp. Tittvänligt. Slötittande.

Och nu är hon visst här igen. Carina Berg. 
Med sin alldeles egna talkshow som visst ska vara både färgsprudlande glad och kändistät. Där hon med sin noggrant utvalda publik söker upp svenska kändisar i deras vardagsmiljö.

Kan ju bli hur bra som helst.

~ det här är ett sponsrat inlägg ~

 

Drömoutfit.

Byxa: Saint Tropez 599:- Kavaj: mbyM Gigi 899, 95:- Blus: Day Birger et Mikkelsen 400:- Halsband: Desigual 349:- Sko: Desigual 1249:- Väska: Coccinelle 2226,75:- Armband: Desigual 449:-

Jag fullkomligt älskar att skärmshoppa inne på Boozt som har blivit lite av mitt nya ställe. Där jag hänger liksom. Och drömmer lite så där du vet. In i framtiden.

Drömmer jag fritt har jag tagit examen och har jobbat några år på grundskola. Jag har tagit en masterexamen och påbörjat min forskningstjänst på Göteborgs universitet. Då. Då ska jag gå klädd så här. 

Det är min dröm, mitt mål. Att sikta högt mot stjärnorna.
Där är ingenting omöjligt. Där jobbar jag som universitetslärare och forskar i utomhuspedagogik.

I vanlig ordning har jag svårt att hålla mig helt borta från Desigual, ett märke med all sin färg och busighet jag verkligen älskar. Men här låter jag accessoarer och skor vara lite mer diskreta samtidigt som det ändå är de som får outfiten levande.

Min väskfavorit, förutom Desigual, inne på Boozt är utan tvekan Coccinelle med sin feminina mjukstrama design.

Och så fladdriga kavajbyxor till stram men läcker kavaj är ju bara så så fint.
En ren dröm.
måndag 21 oktober 2013

Lista i tio delar - del 4: Sju saker jag vill göra i framtiden.1) Jag har en dröm om att få åka längs Route 66, med en eller annan avstickare lite hit och dit, med en förhoppning om att få se en hel del av USA. Ett land jag är verkligen nyfiken på att lära känna.

2) Skriva böcker för unga vuxna.

3) Köpa bostad i Italien. Där vill jag bo under vinterhalvåret. Sommaren vill jag spendera i Sverige.

4) Återuppta ridningen.

5) Ta en master. Forska i pedagogik. Jobba på universitet.

6) Resa!

7) Jag vill bli gammal, se mina barn växa upp. Få barnbarn och barnbarnsbarn... Men det är ju inte att göra.


Här är listan i sin helhet.
10 saker jag tycker om 
9 saker jag tycker mindre om
8 bloggar jag läser
7 saker jag vill göra i framtiden
6 saker jag är rädd för
5 platser jag tycker om att vara på
4 ord som beskriver mig
3 saker jag ser fram emot
2 bra filmer
1 bra låt