fredag 27 december 2013

Onecig.

Jag är inte så mycket för nyårslöften. Jag har ingen last att bli av med. Och även om jag skulle vilja börja träna är ett löfte inget jag vill tynga mitt samvete med. Kroppen får styra om jag överhuvudtaget kan eller inte. Och sen är det ju det där med tiden. Visst skulle jag kanske kunna omprioritera och sätta träning väldigt högt upp på min prioriteringslista. Långpromenader. Simning... Men äsch, jag är ganska nöjd ändå.
Som sagt, jag är inte så mycket för nyårslöften.
Att ändra om sin livsstil med vad det nu må vara ska komma inifrån.
Inte för att det kommer ett nytt år.

Hur som helst.

Oavsett om man tycker att nyårslöften är ett smart påhitt eller inte brukar det ändå vara en tid för reflektion av vad som varit, hur det blivit och inför det nya som ska komma som ett oskrivet blad. 
Nyårsfunderingar och löften som ofta förknippas med just träning eller sluta-röka.

Och vill du sluta röka, inifrån och ut, inte för att det kommer ett nytt år, kanske e-cigaretten kan vara ett sätt för dig att lyckas?E-cigaretten finns både med - och utan nikotin, den är vattenbaserad och laddas enkelt hemma i vägguttaget, i datorn eller i bilen. Till skillnad från andra sluta-röka(eller snusa)-produkter som finns på marknaden, de som innehåller nikotin och bara leder till ett nytt kraftfullt beroende som starkt förknippas med ekonomisk belastning och dessutom inte heller är bra för tänderna (om man valt att tugga tuggummi) är E-cigaretten något som dämpar rökarens vana att hålla någonting i handen. Något som varken nikotinplåster- eller tuggummi kan lyckas med.

E-cigaretten producerar dessutom fejkrök i form av vattenånga och kan därför få användas på såväl utomhusserveringar och bussar.

Om du är nyfiken på att veta mer om E-cigaretten kan du kika in på onecig.com och läsa fakta samt ta del av andras historier om deras väg ut ur ett beroende.

~ sponsrat inlägg ~
 

4 kommentarer:

Jennie Bergius - färg och kärlek sa...

Ja längtan är verkligen stor nu! Bästa julklappen är liksom kvar :) Hoppas att ni har haft en fin jul och jag önskar er en god fortsättning! <3 Jennie

TIDSOPTIMISTEN sa...

Jag är inte heller så mycket för nyårslöften men det är alltid skönt med ett nytt år en "nystart" liksom - det här året ska jag satsa på att byta yrke, börjar med plugg på distans redan den 9 jan - ska bli spännande ;)

Go' fortsättning - Kram Ullis

Christina sa...

Vad snyggt det blev förresten med ditt nya typsnitt i headern!
Kram

Ama de casa sa...

Jag har aldrig haft några nyårslöften, och det blir inga i år heller :-)