söndag 29 december 2013

Känsla för stil.Varje gång som jag är hemma hos min syster är det som om jag inte riktigt kan hålla mig ifrån att... ja, dels bli alldeles hänförd över hennes inredningsstil och sinne för detaljer, men också ifrån att ta upp kameran och försöka fånga känslan i diverse stilleben att bära med mig och inspireras av.

Mitt intresse för heminredning låg länge i dvala och liksom bara väntade på att få återuppväckas, vilket det också gjorde i och med att vi flyttade. Nu är det kul igen. Äntligen! Att skapa ett hem med rätt känsla och atmosfär. Och att ständigt flytta runt, ändra om och på så vis skapa nya blickfång av återanvända ting. Inte bara nytt hela tiden.

Något jag dock saknar och har väldigt skralt av är just snygga inredningsdetaljer. Inte bara snygga förresten. Inredningsdetaljer över huvud taget. Så nu på morgonen har jag roat mig med att inspireras av de bilder jag tog hos min syster i går och sedan surfat runt bland sakerna i Ofelias Hus' webbshop där jag har hittat massor av saker som jag vill lägga vantarna på. Som sakerna här ovan till exempel.

Snart är det ju läge att städa ut julen för den som inte redan gjort det.
Och då hade det varit roligt att ha möjlighet att skapa nya fina detaljer i inredningen dit blickarna kan dras.
Något vackert att vila ögonen på helt enkelt.

 

4 kommentarer:

Nana sa...

Spännnande! Inredningslusten tycker jag också kommer och går! Jag drömmer just nu om ett bättre boende fast de av andra anledningar inte är läge för det just! Hoppas du hittar det du söker.

znogge sa...

Spännande att inreda och att bli inspirerad! Här finns en hel del som behöver göras. Vi har bott här länge nu... Det gäller bara att komma till skott också!

Kram

Fru Eriksson sa...

Härligt att inreda tycker jag som håller på som bäst & "ritar" sittbänk till hallen :)
Ha en härlig dag/Kram

Decdia sa...

Snygga grejer, precis så är min stil just nu!