lördag 28 december 2013

Bohemian look.Jag satt i timmar på golvet i går och klippte Alvin. Det var han verkligen i behov av, men det har resulterat i att jag har träningsvärk i ryggen. Det är så klart inte optimalt att sitta så där på golvet. Egentligen borde jag ha intagit ryggläge framför teven, men i stället letade jag fram mina kursböcker och fick påbörjat tentan lite smått.

Tänk, nu är det snart bara två kurser kvar innan examenskursen startar i vår. Och sen är jag nybakad och alldeles färsk lärare.


Nu åker jag och barnen till min syster och firar hennes M som fyller år. Vi har inte hunnit ses alls i jul eftersom Chris jobbat så mycket. Han jobbar även i dag, men snart är det ju nyår och då firar vi tillsammans i Danmark.Först hade jag tänkt en mer classy look med vit blus och svart kofta, men hur det nu var och hur det än kommer sig var min nya svarta smutsig när jag plockade upp den ur väskan... köpte den i Stockholm och troligtvis har den blivit smutsig på resan. Nåja, det blev att tänka om och valet föll i stället på en mer bohemisk look a la Desigual från Boozt.

12 kommentarer:

Annas röda stol sa...

Snygg tunika på en finfin tjej :) En trevlig fortsättning på helgen. Kram Anna

Decdia sa...

Den var jättefin!!

Nana sa...

Jättesnyggt! Hoppas ni får en trevlig em/kväll!

Rund är också en form! sa...

Jättesnyggt, det som blev också! :-)
Kram M

Ama de casa sa...

Tjena SNYGGING! Den passar dig perfekt :-)

OddStyle.dk sa...

Du ser da super fin ud :-)
Rigtig fin lørdag aften!
Kram fra OddStyle

Home2tiny sa...

Och du är bara sååå snygg. Ha en mysig helg o tack för dina ord hos mig de värmer. Kramisar Tina

Fröken Foto sa...

Riktigt snyggt!!!

kram kram Malin

Jennie Bergius - färg och kärlek sa...

Tjusigt! Och härligt att du snart tar examen :)

Tack snälla! Ha en fortsatt fin helg <3 Jennie

cecce sa...

Vad fin du är!! Bra val där:-)

Oj, så fort ändå tiden gått. Tänk..snart färdig! Måste kännas skönt!

Kram Cecce

dianasdrömmar sa...

Finis :)kram Diana

maria på inredningsvis sa...

Hej på dig:) vill passa på att önska GOTT NYTT ÅRRRR

och kolla gärna inredningsvis nyårskrönika imorgon:)

LOVE Maria at inredningsvis - Swedish decor, food, and fashion