lördag 5 januari 2013

Var är min gnista?

Redan när jag vaknade i går morse märkte jag att kroppen skruttat ihop igen. Det har känts lite si och så de senaste dagarna men nu var det värre igen - sedan förra veckans kräkningar. Hur som helst åkte jag till jobbet och klarade av fem av åtta timmar innan jag åkte hem och la mig och sov en stund innan jag hämtade barnen. Magont, huvudvärk och allmän olustkänsla.


Barnen fick laga sin egen mat. Skruttan fixade kulinarisk havregrynsgröt som förrätt följt av potatismos och korv. Det var det fredagsmyset det. Jag bara sov och sov och barnen höll sig vakna och försökte prata med mig där jag låg utslagen i soffan. Som tur var väcktes jag på pricken då det var dags att hämta mannen på jobbet. Jisses, körde dit och tillbaka mer död än levande och sedan stupade jag i säng och sov massor av timmar.

Vad ska det bli av mig? Jag som måste ha krafter i helgen att studera - och lite av julpyntet tänkte jag också äntligen försöka forsla bort. Men vi får se hur det blir med det... Trött på det här nu. Var är min gnista?
 

7 kommentarer:

Carina Sjölund sa...

Visst kan man känna så ibland.
Hoppas du får en bättre dag idag vännen :)
Kramen på dig♥

Znogge sa...

Kan ske behövde du helt enkelt få sova för att kunna hitta gnistan igen?

Hoppas det är piggare i dag.

Kram

|| mannen som kan prata om hundar || sa...

Hoppas att det känns bättre!!

Mita sa...

Ja det verkar som du behövde den sömnen,hoppas du kvicknar till igen och att krafterna kommer tillbaks..
Vilka duktiga barn som fixar och donar så mamma får vila..
Kramar♥

Sahra sa...

Var rädd om dig. Lyssna på kroppen.

Susanne sa...

Skickar en massa kryakramar

Ama de casa sa...

Hoppas du hittar din gnista!
Kram