lördag 12 januari 2013

Två kilometer.


Det har varit en effektiv lördag. Först lite morgonstudier följt av veckohandling och promenad. Barnen har varit lite utportionerade hos kompisar eller på privatmattelektion och nu har vi landat hemma efter terminens första simträning. Lite gott i glasen i väntan på att lasagnen ska bli klar.


Sist det var klubbmästerskap och simshoppen var öppen passade jag på att köpa en riktig atletbaddräkt till mig, en med långa ben. Och det var bästa köpet någonsin. Har aldrig känt mig så bekvämt i ett badhus förr. Nu måste jag hitta tider för mig själv då jag kan åka och simma, bra mycket oftare än det blivit den senaste tiden. Finns det något mer avkopplande?
Två kilometer brukar jag simma på strax under timman.
 

15 kommentarer:

dianasdrömmar sa...

Fullt upp minsann :) kram Diana

Carina Sjölund sa...

Inga problem att fylla dagarna :)
Ha en fin kväll!
Kramen♥

Sahra sa...

Det är bra. Två km på en timme. Jag är uttråkad efter en km. Tror det är något trauma sen jag körde elitsimning
Ha en mysig lördagkväll. Lasagne och rödvin låter mums

Anna Granström sa...

Vad duktig du är! Jag har aldrig stått ut att simma mer än 1,5km. Oftast max 1km när jag simmade ofta.

Znogge sa...

Länge sedan jag åt lasagne men visst är det bara så gott!

Din tid på 2 km är absolut inte dålig! Bara så du vet ;-)

Kram

Anna Svensson sa...

Simning är ju bra träning för hela kroppen men jag gillar det inte. Det är nog mest för att jag känner mig så obekväm i den där miljön. Men det är ju jättebra om du finner tiden till att göra det, träning som man gillar är ju lättare att det blir av.

Jag läste om Malin i din blogg och blev nyfiken och gick in och läste om henne. Usch, vad jag blev berörd av det som hänt henne, jag har tänkt på henne hela dagen med en olust-känsla inom mig.Men det finns faktiskt mirakel, det gör ju det...

Kram

Tess-en helt (o)vanlig morsa/tjej med väldigt speciella barn sa...

Ja ska dra med min mor till simhallen, hon simmade mycket när hon var ung, men nu blir det inte så mycket motion för henne längre så simning är ju perfekt för att kroppar!

cecce sa...

Oj...två kilometer?? Det var bra gjort!!

Hoppas du har en vilsam lördagskväll!

Kram Cecce

Hemma på Sjuan sa...

Duktig du är som simmar så långt!
Förstår att det är fullt upp. Kommer ihåg hur mycket vi åkte med våra och stod och kollade på träningarna :) Nu kollar vi bara när de spelar match och skjutsar ibland.
Hoppas att du haft en lugn lördagskväll, kram Suss

Trillingnöten sa...

simning är otroligt skönt och avslappnande. Nog den enda träningsformen där man får meditation på köpet!

millandante sa...

Härligt!! Simma är riktigt skönt, och extra om man känner sig bekväm:)

|| mannen som kan prata om hundar || sa...

Jag skulle också vilja åka och simma - var år och dar sen sist!

Diana sa...

Privat mattelektion, det lät superproffsigt! Ser nån gammal professor framför mig. :)

Milla sa...

Aktivitet som vanligt här hos er :) Simma är skönt ♥ Kram

Ama de casa sa...

Lät som en perfa-baddräkt :-)