torsdag 10 januari 2013

Träningskläder.


Passande nog har HM rea på träningskläder just nu. Jo man tackar. Fast egentligen är det kanske inte så mycket min träningsklädesgarderob som behöver uppdateras även om den är rätt skral och jag gillar variation. Det är utomhuskläder - riktiga hajkkläder -  som det är värre ställt med. Och inomhusskor. Och skridskor (men det hoppas jag kunna låna. Inte katten köper jag, som inte ens kan stå på dem korrekt, ett par för en termins ishalkande).
 

5 kommentarer:

Carina Sjölund sa...

Hahaha, jag är som bambi på hal is, när jag åker skridskor :)
Jag har inte åkt sedan jag gick i skolan...
Kramen♥

Diana sa...

Blocket har kanske nån superbillig skridsko? Eller kolla i din hemstads tidning, de brukar vara riktigt billiga eftersom folk bara vill bli av med dem. :)

Ama de casa sa...

Jag trodde att det var som att åka cykel det där med att åka skridskor. Jag åkte rätt mycket som barn, men när jag skulle testa igen i vuxen ålder så inte var det som att cykla inte. Hade HELT tappat det. Höll på att slå ihjäl mig. :-)

Milla sa...

Rea är bra men skridskor är ju bättre att låna om man inte åker så ofta :) Kram

Znogge sa...

Skridskor brukar gå att hyra för ca femtio kronor eller så kan du kanske långa. Bra fritidskläder är tyvärr inte helt billigt :-(

Kram