onsdag 16 januari 2013

Solen gjorde sitt bästa.


Solen gjorde mitt på dagen sitt bästa i sin intention att lysa upp de snötäcka vidderna och jag bestämde mig per omgående att både jag och Alvin var värda att spendera en sen lunchtimme utomhus. Jag har disciplinerat suttit med min tenta hela dagen så att överge den för en timma kändes mer än okej.

Dock hann solen nästan helt skymmas av moln under tiden som kamerabatterierna låg på laddning, vilket faktiskt inte alls känns snopet. Jag hann uppleva solens värme i ansiktet och tiden utomhus bjöd förutom motion och friskluft på en kurativ tystnad. Bara en eller annan fågel sjöng inne i skogen. 

Även mina batterier är laddade nu.
 

9 kommentarer:

Ama de casa sa...

Perfekt att vara laddad :-)

min tekopp sa...

Visst är det alldeles underbart ute nu och vackert, framförallt vackert.

Kram på dig!

Mia sa...

Fina vinterbilder!

Carolina sa...

Låter underbart :) gjorde desamma idag, då jag inte orka packa mer. Cuppsatsen ska in på fredag och jag flyttar på lördag :)

Librarybeth sa...

Bra laddning. Och tänk bara sedan... när det blir takdropp! Vårlökar! Mmmmm.

Anna Svensson sa...

Det gjorde du helt rätt i, att ge dig ut och få lite sol i ansiktet.Vi har gjort detsamma här i dag.

creando sa...

Bästa sättet att ladda om tror jag. Helt rätt prioritering!

dianasdrömmar sa...

Underbart kram Diana

Frida Sofia sa...

Vad härligt med en värmande sol! De dagarna längtar jag också efter. Idag bjuder januari oss på 28 minusgrader :/