lördag 5 januari 2013

Så 2012.

bild från flickr.
Nej, kosta vad det kosta vill men nu ska den dammiga julen ut. Granen får möjligtvis stå kvar några dagar till men resten ska ner i lådorna igen pronto. Nu vill jag ha minimalism, ljusa färger och lökväxter.

Blir nipprig av att sitta här och studera och titta på allt det röda och alla glada tomtegubbar. Det känns så... ute. Så 2012. Men innan jag hugger i ska jag först ut på promenad. Det kan jag vara värd som har påbörjat min tenta lite försiktigt (utan att egentligen ha greppat kursen alls. Tror den handlar om matematik och läs- och skrivutveckling men någonstans kan jag inte vara riktigt säker. Men, känner jag mig själv rätt har jag i det undermedvetna snappat upp vad som uppsnappas ska och ett tu tre har jag goda betyg i kursen). Och jag som egentligen inte är riktigt frisk heller. Svag och ont i magen.
 

11 kommentarer:

Ama de casa sa...

MEN??? Du måste ju för sjutton invänta Knut!
:-)

creando sa...

Japp, här händer detsamma. Knut får vara i år. Han brukar jag vänta på, men i år får han klara sig utan oss!

Kramar

Husfrun sa...

Själv orkar jag aaaaldrig vänta på Knut :)

Mita sa...

Knut..?Vad fasen har han med det här att göra,han kommer ju inte förrän nästa söndag.Känns lite långt..*L*..
Nu är det ju nästan "vårväder" så det känns bra att plocka bort julen.
Det låter bra att det undermedvetna jobbar på,det kan man ha bra nytta av sen...
Kramar♥

Znogge sa...

Knut är överskattad! Nu har vi inte så mycket tomtar och pynt utan det handlar mest om blommor, gran och ljusstakar. Granen gick inte att låta vara kvar tyvärr :-( Ändå var jag tapper!

Kram

Diana sa...

Ajaj, hoppas magen blir bättre!
Jag tröttnade på julen direkt efter julen så då fick den åka ut, jag ville ha mitt hem tillbaka då. :)

|| mannen som kan prata om hundar || sa...

Julen kom aldrig in i mitt hus i år, så jag behöver inte tänka på sånt! :P

Anna Svensson sa...

Hejsan!
Har precis hittat hit till din mysiga blogg. Så fin header med fina barn och gosiga kaniner. Vi har också några kaniner och fler ska det bli till våren hoppas jag.

Må så gott!

Svorskan sa...

Hos mig åkte julen ut i går. Bortsett från julstjärnorna i fönstren. Skönt. Krya på dig! Kram

dianasdrömmar sa...

Julen har åkt ut här med kram Diana

Camilla sa...

Tomtarna och det röda åkte ut förra veckan. På tisdag ska granen och stakarna bort.
Jag håller med...det är sååååå 2012 ;)
Kram!