måndag 14 januari 2013

Må bra med LCHF.


Sist vi veckohandlade köpte vi den här boken på Maxi. Jag åt enligt LCHF för ett år sedan och mådde jättebra av det. Magen var i perfekt harmoni med sig själv och ledsmärtan... den där lite molande värken som jag kan ha var helt borta under den här perioden. Gott var det också och sötsuget var som bortblåst. Totalt.

Men eftersom det bara var jag i familjen som åt LCHF rann det tillslut ut i sanden. Det var lättast så mitt i all vardagsstress och hinna laga middag på det... och med ens började magproblem. Ni vet den där uppstoppade känslan som gör så ont. Och lite av den molande ledvärken kom tillbaka (tack och lov är det ett bra tag sedan jag var i ett rejält skov nu).

Nu kör jag LCHF igen. Men tillsammans med mannen den här gången. Och barnen halkar ju med lite grann på köpet förstås.


9 kommentarer:

Sahra sa...

Jag kör lchf och det funkar bra för mig. Ny behöver jag inte längre vara superstrikt utan äter mer än gärna bröd och potatis och frukt. Dock inte pasta och ris. Lycka till
Kram

Susan sa...

Jag mår också jättebra av LCHF som jag kört med sen juldagen. Men tyvärr är Mina leder allt annat än bättre men vi har ju inte samma Sorts onda du och jag. Du har väl reumatism? jag har artros med inputt av artrit emellanåt som nu.
Jag har tänkt köra på till slutet av månaden sen vet i sjutton om jag inte lägger till frukt på menyn, saknar det såååå!

Kraaamen

finafrun sa...

Det är inget för mig, som nästan inte äter något kött alls. Men hoppas det funkar för dig :)

Ama de casa sa...

Hoppas det blir lika bra med magen och lederna denna gången då :-)

Milla sa...

LCHF fungerar bra även för mig även om jag inte är helt strikt. Äter knäckebröd till frukosten ibland. Håller med om att man mår bättre i magen av det. Gillar du den boken? Är sugen på att ev köpa den nämligen. Kram Milla

Znogge sa...

Jag kör LCHF nu men funderar på att sluta. Eller i alla fall tillåta mig en brödskiva på morgonen. Får se hur det blir...

Kram

|| mannen som kan prata om hundar || sa...

Hoppas att du får samma positiva effekt av det denna gång :)

Sv: Jag håller tummarna för att du slipper obehag av tänderna!

Tess-en helt (o)vanlig morsa/tjej med väldigt speciella barn sa...

Hoppas att lederna och magen mår bättre även denna gången!

Linruz sa...

Visst är boken bra :)
Kul med fler som kör lchf.
Kram
Lina