fredag 11 januari 2013

Jag tänker på Malin.

Field of dreams.

Fredagar är Malins dagar och då tänker jag alltid extra mycket på henne. Fredagarna betyder att den där nio-till-fem-arbetsveckan är över och kroppen får chans att varva ner. Det betyder god mat och ett glas rött, fruktigt vin. Fredagar betyder tid i soffan med de älskade, dästa av maten och trötta efter vardagsveckan som nu är förbi. Och framför ligger en lång härlig helg av ledighet då vi får vara TILLSAMMANS med de som betyder allra mest. Det som Malin beskriver som

Guldkorn. 

Ni vet hur det är. När man genom bloggen stöter på de där människorna som man bara VET att man skulle trivas så bra tillsammans med i verkliga livet. Malin är en sån person. Genuin. Äkta. Och mån om det som betyder något i livet. En dag ska vi ha varsin hästgård och bo grannar. På Öland eller någonstans i Norrland. Så har vi bestämt.


Jag tänker på Malin flera gånger varje dag. 
Men på fredagar. 
Då tänker jag extra mycket på henne.
 

10 kommentarer:

Stattinskan sa...

Jag rättade till mig i soffan när jag läste detta. Gjorde det extra skönt och intalade mig själv att det var veckans bonus :-D Tack fina du!

Min plats i solen sa...

Bloggvärlden är verkligen en underbar plats fylld med så mycket värme och vänskap. En plats för besläktade själar.

Njut av helgen och ta hand om varandra.

Kram Lotta

Znogge sa...

Jag tänker också på Malin. Mycket och ofta.

Kram

Mita sa...

Även jag tänker på Malin,varje dag,och när jag ser på Bamse så tänker jag på henne och hur jag fick krama om henne när jag hämtade honom.
Inte visste jag då och inte hon heller hur hennes liv skulle förändras så dramatiskt.Hur fort det kan gå att allting förändras.Lev här och nu och ta vara på guldkornen i vardagen som hon så ofta pratade om,och fortfarande gör...
Kram vännen**

Hemma på Sjuan sa...

Härligt med fredag! Att ha en helg framför sig att vara ledig och njuta med familjen.
Var inne på Malin´s blogg och så berörd jag blev!
Fin blogg och fint inlägg av dig, kram Suss

cecce sa...

Tänker som du ofta på vår bloggvän vars liv ändrats så drastiskt. Livet kan vara så orättvist...
Hoppas innerligt ni får era hus på Öland! Då kommer jag och hälsar på:-)

Kram Cecce

creando sa...

Jag finner inga ord....
Men jag ber att ni får era hästgårdar och bor grannar. Precis så som ni har bestämt.

Camilla sa...

Hoppas verkligen att er dröm går i uppfyllelse.
Ni är sååå välkomna till Norrland! :)
Vi tänker nog alla på Malin.
Vad livet är orättvist...
Kram!

Diana sa...

Malins öde är så tragiskt. Hon bara måste klara denna pärs!

min tekopp sa...

Jag hoppas innerligt att era drömmar går i uppfyllelse och att allt blir som ni har tänkt er.

Kramar