onsdag 9 januari 2013

HunkyDorys änglavingar.

Tröja från HunkyDory med änglavingar. Vill ha vill ha.

Nu ska jag laga fisksoppa i väntan på att mannen kommer hem från jobb och simning. Lyllos honom, jag vill också simma. Det är så underbart avkopplande (fast jag får ju en hel termin av schemalagd träning så jag är mer än nöjd). Till dess (en och en halv vecka till kursstart) ska jag vara helt frisk. Jag dras med någon form av influensa light. Och i dag har min lillSkrutta feber också. Har inte tid att vara sjuk nu när skolan rullar på igen. En storyline ska beskrivas och planeras och litteraturseminarier ska avhandlas.

Blir det vab i morgon kanske Skruttan ändå orkar sig in på mina två obligatoriska timmar på uni. Sen kan hon och jag åka hem och kurera oss med te, saft (eller nån gammal glögg vi har kvar sen i julas) och kakor. Och vi kan sitta under en varm filt i soffan så kan hon ha teven på och jag kan fortsätta att skriva på den där förbaskade tentan som jag faktiskt börjar bli rätt så förtjust i trots allt.
 

13 kommentarer:

Malin - Stjärnflocka sa...

Låter väl som en bra plan!
Kommer att tänka på när jag läste statistikkursen när jag var föräldraledig och hade minstingen, bara några månader gammal, med mig till högskolan. :)
Kram Malin

Sahra sa...

Älskar Hunkydory. Har den tjocka vintervarianten med änglavingar. Den där ser tunnare ut. Väldigt snyggelisnygg

Anna Svensson sa...

Fisksoppa låter gott. Gillar barnen det?

Aha, är det idrottslärare du ska bli, vad spännande!

Kram

Mita sa...

Snygg tröja, den kan jag också tänka mig...
Fisksoppa gör man alldeles för sällan,gott och enkelt..*
Kram vännen**

creando sa...

Har dragits med något liknande här. Men det börjar ge sig nu. Lite hes fortfarande bara...men det är ju verkligen inte något att klaga på. Krya på dig och er också!

Kramar

Ama de casa sa...

Tjusig tröja! Fast såna där märken har jag ingen som helst koll på...
:-)

Trillingnöten sa...

Riktigt snygg tröja! Håller tummarna att influensan flyger sin kos riktigt snarT!

|| mannen som kan prata om hundar || sa...

Snygg tröja!! :)

dianasdrömmar sa...

Den är så fin, vill också ha :) kram diana

Camilla sa...

Köp den! Köp den!
Kram!

Carina Sjölund sa...

Klart du ska köpa den snygga tröjan!
Kramen rara du♥

min tekopp sa...

Fisksoppa låter sannerligen väldigt gott & den där tröjan från Hunky Dory är hur fin som helst.

Kramar

Junitjej sa...

Vilken underbar tröja!