söndag 20 januari 2013

Happy birthday dog.


I dag fyller Alvin år, så långt är vi överens, men sen tvistar de lärde om det är tre eller fyra år han fyller. Jag hävdar tre, annars känns det som om jag gått miste om ett helt år. Vad hände liksom? Skruttan hävdar bestämt att födelsedagshunden är fyra och innerst inne tror jag att hon har rätt... Jag ska ta reda på det så klart, hundraprocentigt. Men just nu orkar jag inte och förresten vill jag fortsätta att tro att Alvin fyller just tre en liten stund till.

För nu, nu vankas det komma-igång-med-söndagen och det innebär att göra mig förberedd inför kursstart med idrottskläder och nya spårvagnslinjer att åka, simträning, veckohandling och ett försök till att styra upp en lunchdate hos bästa systern med familj som vi till skam inte träffat på länge länge nu... En lunchdate som redan fallerar märker jag nu, innan dagen ens riktigt startat.

 
Vi har inte träffats på länge länge men så är det ju. Hon med tre barn och jobb och träning på sitt håll. Jag med tre barn och studier, träning och extrajobb på mitt. Och varsina äkta hälfter, vänner och allt annat det där som styr vardagen och helgerna och tiden och rätt vad det är finns ingen tid över för den syster som jag inte är så lik men som ändå är en av mina bästa vänner och som känner mig utan och innan. Eller i alla fall nästan. De senaste åren har inneburit att vi utvecklats på två olika håll, bland annat just av anledningarna ovan. Och kanske allra mest av en annan mer privat anledning. Men sen vet jag att det tar bara en kort stund så är vi tillbaks till att vara där vi var innan.

Vi gör ett nytt lunchförsök om några helger.
Och med oss tar vi hunden på si så där tre-fyra år.
 

9 kommentarer:

Znogge sa...

Nja... Miss E blir fem i april och jag tror hon är två år äldre än Alvin som borde bli tre...

Grattis i alla fall!

znogge sa...

Nej, han blir nog fyra i alla fall ;-)

Kram

Hörni sa...

Grattis Alvin! Hur många år spelar ingen roll. Ålder är bara en siffra har jag hört. ;)

|| mannen som kan prata om hundar || sa...

Grattis till honom! :)

Diana sa...

Grattis till Alvin! Kan du inte kolla hans ålder i bloggen? Har för mig att du bloggade när du fick honom. :)

Diana sa...

Grattis till Alvin! Kan du inte kolla hans ålder i bloggen? Har för mig att du bloggade när du fick honom. :)

Diana, igen sa...

Ops, jag kör dubbelt. :)

Diana sa...

2011 påstods han fylla ett i alla fall. :)

Diana sa...

Sv: Det är det bästa med allt blogga, man kan ha koll på saker man tidigare glömt. :)