tisdag 15 januari 2013

Fynda Pleasejeans.


För egen del går jag fortfarande i Pleasjeans-väntan. Det har varit strul med leveransen i evigheter och nu har jag tiggt till mig 10% i kompensation från Creative Lounge.se som annars har en leveransgaranti på 1-3 dagar. Först för felaktig leverans och nu senast för den eviga väntan. Hoppas få leverasen i dag eller i morgon senast. Men för dig som ännu inte väntar på leverans - kika in hos Nordljus.se Där får du just nu 300 kronor i rabatt på Please. Ett riktigt pangerbjudande minsann.
 

5 kommentarer:

Sahra sa...

Tråkigt när det strular. Hoppas de kommer de närmaste dagarna. Själv går jag som en värpsjuk höna och väntar på mitt USA-paket. Det skickades nov/dec!!!

Diana sa...

Vad innebär pleasjeans egentligen?
Vad trist att det strular med leveransen, de hade ju bara kunnat packa ett par nya till dig!

Diana sa...

Sv: Aha, jag trodde de kanske var gjorda i nåt snällare (mjukare) material än jeans eller nåt. :)

Znogge sa...

Har du inte fått vinsten än? Lite dålig stil kan jag tycka... Nåja, inget är som väntans tider!

Kram

Milla sa...

Bra att du fick ner priset lite när det nu krånglar. Bra kundservice :)
Kram