onsdag 16 januari 2013

Att lägga vantarna på.

Med koden 130116news får alla som prenumererar på Avanna.se nyhetsbrev 15% i rabatt. Gäller i dag, så skynda. Och jag då? Ja, jag är säker på att jag uppmärksammar allt sånt här just för att jag inte ska shoppa. Alls. Trots 15% lockande rabatt.

(Fast jag måste erkänna att jag hittat en reaklänning (inte hos Avanna dock) som jag spanat länge på och nu bestämt tror att jag ska lägga vantarna på). Måste säga att jag älskar rabatter och reor. Kan hända är det en students räddning till att då och då trots allt kunna uppdatera garderoben i alla fall lite.

Och Pleasjeansen (presentkort) tillsammans med ett par chinos (rea + 10% rabatt som kompensation för sen leverans) ligger nu äntligen på mitt utlämningsställe och väntar på mig. Yeey, så skoj.

4 kommentarer:

Anna sa...

Sv: Tack så hemskt mycket! :)

Det var riktigt härligt med en skidtur igår. Och jag är glad att jag tog med mig kameran så jag kunde föreviga allt det vackra!

Hanna sa...

Avanna gör så mycket fint!

Trillingnöten sa...

Rabatter är guld för en student!

Malin - Stjärnflocka sa...

Åh, du måste visa sen!!!