lördag 12 januari 2013

AHK's Payam Hatami.Efter ett skönt juluppehåll från samtliga av barnens aktiviteter rullar de nu igång igen med full fart. Handbollstjejerna, med en mycket febrig och förkyld Skrutt, inledde terminen med expertträning från AHK's elitlag. De fick prova på att träna på samma sätt som elitlaget gör och det var riktigt kul att se. Trots feber var det inget vi ville missa och Skrutt kämpade på så mycket hon orkade under ledning av Payam Hatami.


I kväll drar simningen i gång och den här vårterminen kan vi konstatera att vi har tisdagar och torsdagar helt aktivitetsfria. Resten är fyllt. Och jag hyser någon slags hatkärlek till det.

Hat, eftersom det ibland kan vara svårt att få vardagspusslet att helt gå ihop med studier, jobb, LEDIGHET, veckohandling, hemmafix, ATT BARA VARA och så vidare. Speciellt de helger mannen jobbar är ett evigt pusslande och ett liv på vägarna för mig då vi bara har en bil. Då gäller det att ha tungan rätt i munnen och hoppas att jag inte har alltför mycket studier att beta av just de dagarna. Men vila, det får jag inte.

Kärlek just för att vi får vara tillsammans och göra något med och för våra barn. För att vi engagerar oss. Vi curlar inte. Vi kör inte och lämnar av utan vi sitter i handbollshallen och på simläktaren (och är med i vattnet för de minsta). Scouterna är den enda aktiviteten där vi bara dumpar av barnen, men det är ju så... Och snart ska vi få ta del av karate också. På många sätt och vis blir det en idrottsfylld termin. Riktigt spännande.
 

9 kommentarer:

Ama de casa sa...

Både jobbigt och kul. Men ett par kvällar off i alla fall :-)

Camilla sa...

Kul att ha nåt att göra :)
Kram!

finafrun sa...

Vad bra att det blir en gemenskap stund för familjen med aktiviteterna!

Milla sa...

Härligt att de får träffa elitidrottare och aktivt testa och inspireras så där :) Ha en fin lördag, kram Milla

Coquina sa...

Skoj ändå att de har mycket aktiviteter =) Kika gärna in på min matblogg och tävla i min tävling som avslutas idag =)

Mita sa...

Det kan bli lite mastigt när det kör ihop sig det förstår jag,men samtidigt utnyttjar ni tiden bra tillsammans med era barn.Sånt som dom kommer minnas med värme senare i livet,och ni också♥
Kramen på er och ha en fin lördag♥♥

Diana sa...

Hektiska dagar! Får jag barn får det bli ett barn med en aktivitet. Tills dess att den själv kan ta sig till dem i alla fall. :) Haha!

Znogge sa...

Känner så väl igen det! Med tre barn och aktiviteter så var man verkligen uppbokad. Så skulle man köra till cuper, tvätta matchkläder och sitta i sekretariatet... Det var tider det ;-)

Kram

|| mannen som kan prata om hundar || sa...

Vad roligt att det är igång igen! :)