torsdag 13 december 2012

Sankta Lucia.
Lucia. Hur mysigt är inte det? Extra mysigt i dag, om du frågar mig, eftersom både mannen och jag är lediga. Det är inte ofta det händer så här mitt i veckan. Luciafirande nu på morgonen då Masi var tärna och med efterföljande luciafrukost på förskolan. De två stora lyder under skolpliktslagen och själv unnar jag mig lite studietid när Masi och mannen åker ett ärende till stan.

 

Jag försöker också få till en smula lugn och ro efter gårdagens kaosdag på jobbet. Det är alltid lika roligt att jobba på "min" avdelning men i takt med att jag blir varmare i kläderna tar jag också mer ansvar. Vissa dagar, så som gårdagen, kräver dessutom ännu större portion av medvetenhet, kontroll, pedagogik och ansvar. Det är inte alltid lätt. Snarare tvärt om. Vilken utmaning det var. Så jobbigt då, men samtidigt så otroligt lärorikt. Jag hoppas och tror att jag gjorde det bra. Det är i alla fall alltid min intention. Barnens bästa i fokus.

10 kommentarer:

Mita sa...

Luci firande är sååå mysigt, nu fick jag se det på tv i år.Jag kan ju inte åka i väg och lämna Bamse ensam hemma än. Annars brukar jag vara på barnbarnens dagis och titta och njuta..
Kramen och ha en fin dag i kylan♥

Carina Sjölund sa...

Det är så mysigt och fint med lucia :) Jag missade faktiskt det på tv i morse.
Här har vi nästan som sommar idag, -2 grader! Och inte snöar det heller :)
Kramen rara du♥

Ama de casa sa...

Här har vi firat Lucia med att gå ut och äta pizza :-)

Diana sa...

Härligt med en ledig dag! Vi ska snart sätta i oss lite lussefika, ska bara låta maten smälta lite. :)

creando sa...

Jag önskar att alla barn fick ha någon som dig hos sig i skola och på fritids. Någon som verkligen har ambitionen att göra det bästa för dem. Så är det ju tyvärr inte alls alltid....

Heja dig!

Sahra sa...

Vad skönt med ledig dag. Är säker på att du gjorde ett bra jobb igår. Du växer i rollen för varje dag som går.
Kram

|| mannen som kan prata om hundar || sa...

Av olika anledningar så firar jag inte jul, eller något som har med det att göra - men jag kan ändå uppskatta värmen och allt vad denna årstid har att erbjuda :)

Jag förstår att ditt jobb kräver mer och mer, men jag tror att du klarar av det galant! :)

Znogge sa...

Jag är säker på att du skötte det på ett mycket bra sätt!

Kram

Trillingnöten sa...

Vad härligt att få vara ledig på Lucia och dessutom tillsammans. Och till råga på allt efter en utmanande dag på jobbet! :)

dianasdrömmar sa...

Mysigt med lussefirande och tror att du är fantastisk på jobbet :) kram Diana