fredag 14 december 2012

Saker jag skulle bli glad av att få.

Armband härifrån.

Som den blivande läraren jag är blev jag förstås glad över min julklapp som jag fick förra året - gåvobrev med skolmaterial från Unicef till behövande.
 
"Lite" dyrare, men ack vad jag önskar mig något så gosigt som den här fina från Chillnorway hos Miinto.
Och dessa strumpor från Noa Noa hos Creative Lounge. Jag behöver massor av knästrumpor, det går ju alltid hål på hälarna. Favoriten är faktiskt svärfars gamla armystrumpor som mannen ärvt och som jag nu tjuvat från honom. Dock är de naturligtvis på tok för stora för mig.

Hur som helst.

Just nu bara som ett önsketänkande och en dröm in i framtiden. Men ändå. Önskan är fri även om jag inte räknar med några julklappar i år. Jag och mannen har redan köpt en gemensam (en surfplatta) som hela familjen har glädje av.

Listan kan förstås göras längre. Mycket längre. 
Men den här får duga för stunden.

7 kommentarer:

Fina Frun sa...

Då får vi hoppas att tomten ser den här listan :)

Ama de casa sa...

Håller med Fina Frun - hoppas tomten läser din blogg :-)

Sahra sa...

Jag önskar mig alltid strumpor. Sådana där tjockamysiga strumpor. Jag gillar inte tofflor. Så tjocka strumpor it is.
Jag har inga förväntningar i år. Mannen påminner mig gång på gång att han minsann inte fick vare sig julklappar eller födelsedagspresenter förra året. Han glömmer den där lilla detaljen att jag var arbetslös och utan a-kassa. Vi får väl se. Det ligger visserligen något skumt inne hos sonen. Gömt längst in i garderoben. Kanske är det till mig?
Snart, när studierna är klara, och du har fast jobb. Då kan du förhoppningsvis unna dig något fint från tex CHill. Eller så kanske till rean. Eller så tycker tomten helt enkelt att du är värd den där finingen. Kram

Queen of Kammebornia sa...

Det är mysigt att önska och önska :)

Diana sa...

Jag satt och skrev på en önskelista på jobb en natt, kollegan trodde att jag skulle få allt på listan. Haha! Nja, det är kanske inte riktigt så det går till liksom. :)

znogge sa...

Då hoppas jag att tomten tjuvläser så att det finns ett paket till dig under granen!

Kram

MammaElva sa...

Önska kan man alltid!