onsdag 26 december 2012

Man kan ju alltid önska.

Något säger mig att jag helt otippat snöat in på röda skor från Zalando, de översta är ju bara för söta. Rött är en av mina favvisfärger och piggar upp i vintermörkret. Det hade varit roligt, och till viss del nödvändigt, att helt gå bananas på mellandagsrean. Men nej. Jag bidar tappert min tid och lägger fler saker (och mitt shoppingbegär) till önskelistan en dag in i framtiden. Då ska jag köpa både hästgård, islänningar och röda skor minsann. Ingenting ska få stoppa mig.

Till dess fortsätter jag idogt att studera, jag låtsas att det är vardag nu då mannen ändå jobbar och jag läser några kapitel i studentlitteraturen och stolpar upp diskussionsfrågor till kommande seminarium. Så är det gjort sen.

Men som vanligt kan jag inte bara göra en sak, utan jag både bloggar, fejsbookar och skriver på min bok samtidigt som jag pluggar. Ja, det ska vara jag till det.

6 kommentarer:

Znogge sa...

Vet hur det var när man pluggade och hade tre barn. Mamman fick stå tillbaka helt klart. Men det kommer andra tider!

Kram

Diana sa...

Meeeen, du ska ju läsa dina julklappar! :)

Mita sa...

Ja det där lät typiskt dig..*L*..
Men det är ju sån du är,inget som ska ändras på..
Kramar**

dianasdrömmar sa...

Duktiga du :) kram Diana

Sahra sa...

Väldigt söta kängor. Jag totally understand you.
Jag är också lite splittrad. Eller mångfacetterad. Eller multitaskingproffs. Varför göra bara en sak när man kan göra flera liksom. Effektivitet is my middlename.
Kram

Ama de casa sa...

Åh vilka fina skor! Jag vet inte om du uppmärksammat det, men jag gillar också rött :-)