onsdag 26 december 2012

Mammagrisen Masi Mumrik och jag.


Så länge jag är student (i ett och ett halvt år till) köper jag och Chris inga klappar till varandra men Tomten hittade ändå till mig med två julklappsböcker och en fin ljuslykta som Masi gjort på förskolan. Hon gjorde mer pyssel och fler paket, alla till mig eftersom hon är en sån otroligt liten mammagris just nu. Jag njuter för fullt så länge jag har förmånen att hon vill sitta i mitt knä och kramas ofta ofta. Kramar är viktiga men de två stora har lite mer... space?... och de sitter definitivt inte i knäet frivilligt. Men familjekramar är mysiga, jag tror jag ska samla allihop i en stor bullrig hög snart. Det är dags.


Sen ska jag läsa! Inte plugga. Jag tror jag väntar med det till i morgon. Eller till i kväll. Mannen ska ändå jobba. Men skönlitterärt hörrni, det hör julen till. Och Flickan från Ingenstans med sina 899 sidor är snart utläst vilket betyder att jag kan påbörja någon av mina julklappsböcker.
 

6 kommentarer:

Znogge sa...

Julklappsböcker hör till! Jag fick presentkort på akademibokhandeln så jag kan välja själv!

Ha en fin Annandag jul!

Sus sa...

Myyys när det är som bäst!

God fortsättning!

Kraaaaaam

Trillingnöten sa...

Underbart med kärleksfulla barn! Vilken fin ljusstake hon gjorde lillan. Sånt är verkligen guld värt och det gäller att passa på. Man vet aldrig när de inte längre vill kramas lika mycket!!

Britt sa...

Fick tre böcker av mamma trots att vi sagt att vi inga skulle köpa. Hon påstod att de kom från hennes bokhylla och är köpta för längesedan. Det var böcker om mord, övergrepp och annat hemskt. Min mor känner mig. :)

Diana sa...

Det gäller att passa på med goset, sen dröjer det väl tills efter tonåren innan det duger igen. :)
Jag har också en massa läsning nu, härligt!

Ama de casa sa...

Mysigt med familjekramar, det tycker nog alla :-)