lördag 15 december 2012

Jag kör alltid över min förmåga.


Helgen inleddes med terminsavslutning i handboll då barnen fick smaska på glass, skumtomtar och pepparkakor efter träningen. I min egen tomma mage landade en kopp kaffe och en ensam skumtomte på ett ohälsosamt sätt (men det ordnade till sig med rejäl middag och rött i glaset senare under kvällen).

Helgen fortsätter på vägarna.
Kör inte över din förmåga bara så ska det nog gå bra, säger mannen och syftar på det snöoväder som drar in över där vi bor. Jag kontrar med att jag kör alltid över min förmåga men hittills har jag klarat det med bravur. Sista vändan körde jag bara onormalt långsamt eftersom jag på grund av snön planerade min avfärd onödigt tidigt. Så farligt väglag var det inte. Älskar dock sociala experiment. Körde si så där sjuttio-åttio på nittiosträcka för att få tiden att gå och fick tillslut en liten svans bilar bakom mig. Alla saktade in...

 

Fick tillslut lämnat av sonen tio minuter innan kalaset började. Smet glatt hem och ska nu hinna träna, duscha och fixa lite innan sonen återvänder hem, skjutsad av en kompis för att sedan förbereda nästa avfärd.

Hej hej livet på vägarna.7 kommentarer:

Znogge sa...

Så fin han är sonen och stor har han blivit!

Kram

Britt sa...

Ta det lungt i snöyran!

Ama de casa sa...

Klokt att ta det lugnt på vägarna!

Diana sa...

Stilig son!
Om man ju måste ut i oväder så tycker jag det låter väldigt vettigt att ta det lugnt!

Mita sa...

Så fint sonen posar..*L*.. och det är klokt att ta det lugnt på vägarna. Tänk om fler gjorde det..
Kramiz**

yasmine modell mamma och fru sa...

så fin han är
ha en bra kväll
kraam

creando sa...

Vilken fin kille du har! Hur go som helst :)

Och du, fortsätt att köra försiktigt. Måååånga bilar på olämpliga ställen idag...

Kramar