fredag 14 december 2012

Huvudvärk de Lux.

Det är inte ofta jag får sån där kanonhuvudvärk, men när jag får önskar jag att jag hade riktig migränmedicin hemma. Fast efter voltaren, naproxen och alvedon i en härlig cocktailmix gav tillslut huvudvärken de Lux med sig och den där enorma tröttheten som alltid infinner sig efteråt kom och la sitt lock över mig. Och kräkhulkningarna kunde avta de också.

Sen sov jag. Nästan tio timmar som hade kunnat bli ännu fler om jag inte hade varit tvungen att gå upp. Och så var det ju den där lilla detaljen också. Jag försov mig en halvtimma och förvandlades till den där monstermorsan som morrande fick iväg de två stora till skolan (mannen ligger i sängen och försöker bota bort sin förkylning för att orka jobba, så det är inte bättre ställt med honom). Och jag är förhållandevis pigg nu. Men det är som det är. Så fort rutinerna ruckas det minsta lilla, då kommer bakslaget. I går var det lugnt, jag var ledig från jobb och skola. Glömde mig väl en smula och tillät mig att koppla av. Och då PANG!
Förhållandevis pigg som sagt och då är det trots allt en fördel att ha eftermiddagsstudier på universitetet. Hinner ta det lugnt hemma innan dess. Och hinner spela ett parti Fia Utan Knuff med Masi.

 

7 kommentarer:

Ama de casa sa...

Det var väl onödigt med den däringa huvudvärken. Hoppas den är puts väck nu!

sv: Vi skjutsade kusinen med make till flygplatsen i Alicante, därav den tidiga morgonen :-)

|| mannen som kan prata om hundar || sa...

Huvudvärk suger!! Hoppas verkligen att den släppt nu!!

creando sa...

Usch! Sån huvudvärk har jag tack och lov väldigt sällan, men jag tycker inte att det är konstigt att allt faller ur sina mönster när det händer. Hoppas du mår mycket bättre nu. På alla sätt!

Camilla sa...

Stackars dig.
Hoppas att du känner dig bättre nu och att humöret är på topp :)
Kram!

Susanne sa...

Hoppas att du mår mycket bättre idag.

Diana sa...

Tur att pillerna hjälpte, huvudvärk är inte skoj!
Här hemma har vi inga rutiner alls så det finns inget att rucka på. Hehe.

Znogge sa...

Jag önskar det samma. Här hemma finns bara treo men det hjälper förvånansvärt bra!