tisdag 6 november 2012

Sötchock.

Haha - finn en liten Masi.

Något som inte alls har med bilderna att göra men väl är värt att hamna under kategorin chock är att jag har bakat småkakor tillsammans med kidsen i dag. Och det mina vänner, det händer inte varje dag kan jag lova.

Småkakor. Vojne. De ska vara till jul har jag tänkt. Lika bra att starta redan nu och frysa in så jag slipper stå där sen och vara förbannad och stressad och få dåligt samvete över att jag inte hinner allt jag vill inför jul. Nu har jag ändå lite tid över och dessutom har jag hamnat i nåt slags maniskt uppåtchack och då gäller det att smida medan järnet är varmt. Vem vet när jag dippar ner till utmattning och handlingsförlamning nästa gång igen?
 

13 kommentarer:

Znogge sa...

Smart! Det gäller att slå till när andan faller på :D Lycka till med kakbaket!

Kram

Hörni sa...

Haha, sån är jag också. Plötsligt får jag ett ryck och då gäller det att utnyttja det på rätt sätt innan energin sjunker till normala nivåer igen.

Såna söta tjejer och gullig kanin också.

Diana sa...

Hösten är pysslets tid, trevligt med bak ju! Och gott att äta. :)
Det var verkligen en sötchock, bor Kalle inne eller?

Diana sa...

Sv: Oh, är Kalle också borta! Det har jag glömt, eller förträngt. Trodde det var tjejerna och ungarna som dött. Usch vad trist, min lille favorit...
(fast Bonzo var han jag funderade på va?)

Sahra sa...

Haha. Du gör helt rätt. Smart av dig. Jag kommer garanterat stå där med skägget i brevlådan. Vilket innebär att jag får åka till kondiset och köpa köpekakor istället. Det går det också. Underbara bilder.

Kram

Diana sa...

Sv: Det kan ju ha varit pesten, eller nån elak parasit eller nåt... Han lever och frodas där inne i alla fall, det är det viktigaste!

Mita sa...

Sötchock verkligen,så fina dom är.
Du gör helt rätt som tar tag i baket när lusten finns. Man vet ju aldrig när det händer nästa gång. Det har jag börjat fatta..*L*..
Kramar**

dianasdrömmar sa...

Här bakas det ju var och varannan dag :) kramis Diana

Ama de casa sa...

Oj! Det verkar vara nån sorts bakbacill som går nu. Vi har också bakat och det gör vi inte heller särskilt ofta. Fast vi fuskar i och för sig med mix :-)

Sus sa...

Både söt kanin och sötinMasi :)

Kakbak är kul, när man känner för det..men bara då!

Kraaaaam

Viviere sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Carina Sjölund sa...

Då kanske det är bäst att du sätter hänglås på kakburkarna *L*
Men du kanske inte har några kakmonster i huset :)
Kramen vännen♥

Anna Granström sa...

JAG VILL OCKSÅ BAAAAAAKA! Det blir på helgen. Vill baka extra mycket just när det inte går...Hehe.

Din dotter är väldigt söt. Underbara ögon!