fredag 23 november 2012

Det är mycket nu.Sjukt effektiv jag är. Om man blundar för posthögen som bara växer och breder ut sig över köksbordet. Den hinner jag icke läsa. Men i övrigt är jag i fas. Studierna har krävt oerhört mycket den senaste tiden, men det är så det är i takt med att kurserna djupnar. Det trivs jag med. Jag gillar ju att stöta och blöta och lära mig mer så för mig är det helt okej även om det kan vara stressande ibland.

I dag har jag dessutom jobbat tio timmar på favoritskolan. Planerar jag studierna rätt hinner jag med att jobba några dagar varje månad också, vilket jag verkligen vill. Det bästa är ju att kunna förankra teorin i verkligheten.

Jag prioriterar också minst åtta timmar sömn varje natt, oftast lite mer och att ta långa promenader med vovve och man (ibland också kidsen) och vara utomhus mycket. Det är nog min räddning i vintermörkret. Allt det där.

Nu ska jag försöka landa i att julen snart är här och därför måste planeras. Julklappar, kakor, julmat... och en tioårig bröllopsdag ska firas innan dess. Så mycket mysigt att se fram emot.

Men först tar jag fredagsmys och bestämmer mig för att bara blogga på helgerna framöver. Jag tror att det får vara så ett tag. Någonstans, med ett så fullspäckat schema, måste jag dra ner.
 

15 kommentarer:

creando sa...

Jag arbetade också under mina studier och det var väldigt bra när jag sen var klar och skulle söka jobb :)

Diana sa...

Att du hinner, du måste läsa jäkligt snabbt! :)

Hörni sa...

Jag förstår att du inte hinner blogga. Jag har inget särskilt att göra och hinner knappt ändå. ;)

Sv: Tack!

Carolina sa...

Tittar in här varje dag o du kommer vara saknad på veckorna, men jag förstår dig :)

Min plats i solen sa...

Jag tycker att du gör helt rätt som väljer bort bloggandet just nu och bara bloggar på helgerna.

Dygnet har bara 24 timmar och det gäller att prioritera. För även de roliga sakerna tar kraft och det är så lätt att bara köra på och stänga öronen då kroppen börjar protestera.

Så du gör helt rätt och du vet ju att vi finns här. När du vill och har tid. Dessutom är det ju så att vi alla sitter i sama båt. Bloggandet ska vara något roligt utan krav och dåliga samveten. Något som ger kraft.

Ta hand om dig och njut av helgen tillsammans med din härliga familj.

Kram Lotta

Joanna Björkqvist sa...

Vad du kämpar på! Heja dig!!! Förstår verkligen att du måste dra ner på något, men jag som sover max sex timmar, oftare fyra per dygn, drar hellre ner på promenaderna. SJÄLVKLART är du dessvärre den klokare av oss! ;)

KRAM!

cecce sa...

Men det förstår jag!! Beundrar dig för din effektivitet! Heja dig!!!

Kram cecce

Mita sa...

Ja du är otrolig som hinner och orkar med så mycket. Bloggen kan du ta på helgen,lite får vi lov att sakna dig..*L*..
Kramiz**

Ama de casa sa...

Det låter som en rätt prioritering. Det viktigaste först :-)

Znogge sa...

Ja, du har verkligen mycket! Plugga, jobba och vara småbarnsmamma kräver sin kvinna så unna dig lite avkoppling med.

Kram

Susanne sa...

Kikar in och önskar dig en underbar lördag. Kramen.

Trillingnöten sa...

LÅter verkligen som slutet av en termin och massa julstök framför sig! Härligt att du bestämt att blogga på helgen :) Ingen press!

Carina Sjölund sa...

Men jag tittar in varje dag, för det kan ju hända att det kommer något inlägg på vardagen oxå :)
Kramen♥

Åsa sa...

bra att du prioriterar dig själv!!
kram Åsa

|| mannen som kan prata om hundar || sa...

Jag förstår att studierna blir mer krävande allt eftersom - men det fixar du! :)