tisdag 6 november 2012

Hög tid för snö.


Nej vet ni vad. Jag längtar faktiskt efter vintern nu. Vinter och snö. Det är mysigt med hösten också - och ingenting, möjligtvis våren, går upp emot en höstskog med alla färger och förnimmelser i en enda praktfull inandning. Men ändå, ingenting klär skogen så vackert som den praktfullaste snön. Och nu var jag fasligt motsägelsefull märker jag. Alla årstider har sin charm. Bara det att det är hög tid för snö nu.

Kom alla mina kycklingar.
Jag borde bli Norrlandsbo.
 

6 kommentarer:

Milla sa...

Snö är härligt! Kram

Mita sa...

Visst är det fint med snö,bara det blir lagomt mycket. Den behöver inte komma än riktigt heller utan vänta till i December..**
Är du en hönsmamma?..*L*..
Kramar♥

Västgötskan sa...

Nej, nej, ingen snö! (Än). Den kan ligga över jullovet bara. Sen är jag nöjd. ;-))

Kram M

Znogge sa...

Ju mindre snö desto bättre är mina tankar! Möjligen lite vitt på julafton men annars avstår jag gärna.

Kram

Trillingnöten sa...

Hehehe, här önskar jag inte efter snö :) Kanske jag saknar snö om några år igen :)

Ama de casa sa...

Och jag vet preciiiis varför jag flyttade från Norrland... :-)