måndag 5 november 2012

Fasligt väldigt stora.


Det är måndag morgon och jag vinkar av de båda stora på väg till skolan. De båda stora! För när jag står där och ser när de går där inser jag plötsligt att de är fasligt väldigt stora. En sjuåring som blev åtta i helgen och fick sin önskade efterlängtade radiostyrda helikopter. Och en nioåring som redan börjat planera sin tioårsdag en bit in på nästa år; jag ska inte ha barnkalas utan mer som en fest. Och jag börjar tänka pizzaslices och diskomusik. De båda stora.

Och hemma har jag en liten liten Masi som visst inte är så liten hon heller.
 

10 kommentarer:

Ama de casa sa...

Tiden rusar iväg. Lite blir stor... :-)

Carina Sjölund sa...

Tänk hur kan barnen ha blivit så stora så fort???
Tycker dom blir JÄTTE vuxen på en gång när dom får körkortet.

Jag tänkte så här en dag, sonen är nu 18 år, om två tre år kanske han inte bor hemma längre :(
Blir så ledsen i ögat när man tänker så.
Ha en fin dag vännen!
Kramen♥

creando sa...

Ja, plötsligt är de stora och man fattar nästan inte hur det gick till. Var man verkligen med hela tiden? Eller har man missat några år, eller så...? :)
Kramar

Sahra sa...

Mina två teens (13 o 11) åkte pendeltåg och letade sig fram till spelmässan alldeles själva. Fick pengar och ansvar för att själva fördela över dagarna de var där. Imponerande. Mycket tack vare mobiltelefonerna som gör att jag vågar släppa dem så där. Det går alltid att ställa in gps och ringa om det är något. Men ändå. Det var stort.

Diana sa...

Tiden går fort! Det är konstigt att de blir äldre men inte vi... Haha!

Milla sa...

Oh ja, det går så snabbt när de kommer upp i skolåldern tycker jag. Woosh så började min yngsta högstadiet i åk 6 nu!! Och dottern är 18! Tur att de förblir barn till sina föräldrar för alltid i allafall, fniss =D Kram

Znogge sa...

Har de väl börjat i åk 4 så är det studenten i ett nafs... Ganska vemodigt tycker jag.

Förstår att presenten blev uppskattad. Minns att sonen hade en del radiostyrda bilar...

Kram

|| mannen som kan prata om hundar || sa...

Åren går fort!! :)

Malin - Stjärnflocka sa...

Det är så läskigt!!!
Och fatta att jag har en som fått körkort och har varit runt i halva Sverige med sitt hardcoreband och spelat hele lovet. Det är läskigt, han var ju nyss liten och lekte med sin syster...
Kram Malin

Fru Vallmo sa...

Ja, det går så fort och så är de stora, medan man själv inte blir äldre ;)
Stor kram på dig, och fin bild på dig på inlägget innan.
Kram