söndag 7 oktober 2012

Oskuldsklockan.


Del av mannens fina gaddning.
Så var det gjort och efter att ha pratat med tatueraren återgick jag snabbt till min ursprungsplan. Det blev ingen liten tatuering på handleden, inte i mörkblått och inte i den fonten. Dessutom bytte jag tillbaka till höger arm... för enligt tatueraren är ens ursprungsplan oftast den allra bästa. Och jag litar på honom som är konstnär, speciellt som han kom med förslaget om min ursprungsplan. Då var det bara att tuta och köra i säkra händer.

Först ut var vår kompis som redan har ett gäng tatueringar. Han skulle liksom föregå med gott exempel men jag vet inte riktigt om jag gillade hans minspel stundtals eller hur hans nya fina tatuering efter ett litet tag fylldes av blodblåsor. Men ett tu tre var det jag som satt där och drack cola och försökte låta bli att svimma. Tacksamt nog tog min gadd inte mer lagom tid i anspråk (bild på min kommer senare, när jag duschat av plasten). Mannen fick uthärda längst tid i stolen. Under den fina rosen slingrar sig stjälken runt i ett hjärta och däri står barnens namn. Riktigt snyggt.

Och oskuldsklockan fick därmed ljuda två gånger.
 

19 kommentarer:

Sahra sa...

Shit. Jag skulle aldrig våga utsätta mig för smärtan. Så impad

Znogge sa...

Får se om jag kommer till skott. Enligt min kollega kändes det inte så mycket...

Kram

Milla sa...

Så fint hans blev :) Nu är jag görnyfiken på din...Kram

Carina Sjölund sa...

Vad snyggt det blev!
Spännande att se vad du ska göra för fint :)
Kramen vännen♥

Diana sa...

Åh vad skoj att det blev av, väntar med spänning på resultatet!

Hörni sa...

Åh vad gulligt med barnens namn i ett hjärta. :)

Min plats i solen sa...

Läckert! Nu ser jag med spänning fram emot att se din. Heja dig! :)

Kram Lotta

|| mannen som kan prata om hundar || sa...

Det ska bli kul att se din tatuering :)

Mita sa...

Det var en tjusig tatuering,och så fint med barnens namn också.
Det ska bli roligt att få se din, och tänk om man skulle våga..*L*..
Kramiz♥

Ama de casa sa...

AJ! Jag skulle aldrig våga...

Sus sa...

Modiga Du!
Modiga Ni!
Just nu känns det som om ALLA utom Jag har tatueringar :(
Men jag vågar inte...tänk om jag ångrar mig...ochsågördetont.jue!

Kraaaaam och snygg ros på mannen! :)

Trillingnöten sa...

Wow! ska bli kul att se din snart!

creando sa...

Modigt! Så nyfiken är jag! :)
Kramar

dianasdrömmar sa...

Coolt :), jag har en liten på axeln kram Diana

Camilla sa...

Jag är sååå sugen att tatuera mina barns namn. Jag vet bara inte var på kroppen jag vill ha det.Jag har ju redan en ros på höger armen.
Ser framemot att se din.
Gubbens tatuering blev då jättebra.
Kram!

Fina Frun sa...

Riktigt läcker!
Nyfiken på din nu!!

Queen of Kammebornia sa...

Spännande!

min tekopp sa...

Så modig du är, hejja, hejja! Så fin mannens tatuering blev. Är SÅ nyfiken på din!

Kramar

cecce sa...

Så spännande!! Vi se ju!!:-)
Säkert jättefin!

Kramar Cecce