onsdag 17 oktober 2012

Läget under kontroll.

Det känns inte riktigt som om jag hinner med. Som om jag räcker till. Mer än för en enda sak och det är att vara student, vilket förstås är bra för i förlängningen leder det till att jag räcker till. Jag får min yrkesroll, mitt arbete och min månadslön och kommer då att kunna räcka till både tidsmässigt och ekonomiskt.
Men nu.
Jag räcker inte till som mamma, som fru, som syster, som vän, som djurägare och som husägare. Ingenting. Och det gör ont.
Huset skiter jag i. Det är väl ungefär det enda också. Jag (vi) vill ändå flytta härifrån. Allt annat spelar roll. Allt annat betyder mer än hela världen. 
 

20 kommentarer:

Milla sa...

Låter som en tuff period. Hoppas att det lättar snart. Kram kram.

Mita sa...

Jag förstår precis hur du känner,ja att inte räcka till och hinna med allt som borde hinnas med.
Mitt liv går ju inte att jämföras med ditt, men den där inte räcka till känslan kan väl till viss del jämföras..*L*..
Men man får ta det som det är och göra det bästa,tiden går och allt förändras till det bättre förhoppningsvis.
Tufft för dig,men det är ju ditt val,och jag hoppas din familj ändå förstår och stöttar dig.Klart det blir kännbart för dom också. Men det är ju en övergående period att gå igenom nu. Sen blir allt mycket bättre igen.
Kram på dig och kämpa på♥

Ama de casa sa...

Det gäller att prioritera rätt...

Diana sa...

Det kommer såna perioder ju. När jag är inne i jobbsvängen blir det inte mycket gjort än sova, äta och jobba...

Sahra sa...

Jag förstår så väl hur du känner. Frustrationen över att inte räcka till. Och vet man att det är tidsbegränsat, att det kommer bättre tider, ja då står man ut lite till. Och med en puss, en kram och lite gos emellanåt tankar man ytterligare energi för att orka. Du fixar det här. Kram

Fina Frun sa...

Så jobbigt för dig. Men du får trösta dig med att det bara är under en begränsad period.

Kram!

Hörni sa...

Det är svårt att räcka till ibland, men det kommer bättre tider. Upp och ner som en bergochdalbana är det i livet. Jag kan ha den känslan också. Även om tiden egentligen finns så finns inte orken.

Queen of Kammebornia sa...

Det är jobbigt att känna att man inte räcker till. Men man kan ju inte göra mer än sitt bästa. Kram!

Carina Sjölund sa...

Bara att kämpa på!
Vet att du klarar det vännen :)
Kramen♥

|| mannen som kan prata om hundar || sa...

Jag tror nog att din familj förstår din situation :)

creando sa...

Svårt...tror dock att familjen klarar av det under kortare perioder. Jag tror att både de och du mår allra sämst av dina skuldkänslor. Ta hand om dig och ta vara på det som du ändå hinner med.

Västgötskan sa...

Vill du flytta? Vart då? In till stan?
Och förstår känslan. Inte alls kul... :-P

Kram M

Afrodite sa...

Ta hand om dig! ♥
En stor KRAM från mig!

Sus sa...

Se det som att det är DENNA tiden just NU!
Inte för EVIGT utan en KORT transportsträcka in till något BÄTTRE för ALLA!

Ta´t lugnt! Kämpa med allt utom med ett dåligt samvete, det ger ingen styrka...allas:)
Kraaaaam <3

Svorskan sa...

Försök se det så att om du jobbar för att vara lycklig med dig själv så är du en bra förebild för dina barn. Tar du hand om dig själv så blir du en förebild för barnen och de lär sig ta hand om sig själva när DE blir stora. Du RÄCKER till. Jag lovar. Att ha insikt och ett gott hjärta är att räcka till. Allt det där andra är inte värd så mycket i det långa loppet. Dina barn kommer ihåg VEM och HUR du var när de växte upp. Om inte du var nöjd med DITT liv så spelar bullbakande mindre roll. Om du förstår hur jag menar. Så gör som du gör, satsa på DIN framtid. Då kommer även dina barn att satsa på SIN, för det gjorde ju mamma. KRAM

Malin - stjärnflocka sa...

Trots att jag har de där sakerna du väntar på, sitter jag här som en hösäck och känner just att jag inte orkar allt jag borde, räcker inte till...
Önskar dig en fin dag!
Kram malin

Znogge sa...

Försök att sänka kraven lite på dig själv.

Många kramar

Hemma på våran gata sa...

Skickar över en stor varm styrkekram,den här dippen är snart över! Och om det kan va till någon tröst så finns det nog ingen dom fixar att vara överallt hela tiden och med ett ständigt leende. Jag tycker du e tuff ! :)
Kram

Anna Granström sa...

Jag vill oxå flytta! Till hus. Helst långt bort, men funkar ej med jobb.

Känner igen känslan. Hemskt. Är dock säker på att du är en superb mamma och allt det där. Jag tycker att du är grym!

Min plats i solen sa...

Glöm aldrig bort att du är good enough vännen. Du duger precis som du är.

Att gå lärarutbildningen är vansinnigt roligt (det vet jag ju av egen erfarenhet) men det är också tufft. För det är heltidsstudier och då snackar vi verkligen heltid. Och när man pluggar och har familj samtidigt (som jag också gjord) så är det tufft. Dygnets timmar och orken räcker helt enkelt inte till för allt. Det var där min tur ini väggen började. När jag började tumma på sömnen för att hinna med allt. Lova mig att du inte gör det. Sov och ät som du ska, släpp det dåliga samvetet och kraven på digsjälv. Krav som jag är rätt säker att ingen annan ställer på dig, för de ve att du har et tuft just nu. Din familj älskar dig och kommer att stötta dig igenom detta och finnas där.

Ta hand om dig du fina.

Kram Lotta