tisdag 30 oktober 2012

Det är värt allt slit.


Okej!

Även om jag är så där (behagligt) trött att jag mer än gärna hade stupat i säng ögona bums är jag ändå nöjd och glad över mig själv, vilket ger mig lite sprudlande energi. Jag har vuxit ett par decimeter och fått en OK-stämpel av min vfu-kurslärare. Om jag fick beröm av klassläraren i går, något som värmde lite extra mycket eftersom hon och jag arbetar på så olika sätt, var det inget mot vad jag fick i dag när jag blev bedömd in action.

Jag tror aldrig jag fått höra så många superlativ på en och samma gång. Och dessutom klara av att ärligt, tacksamt och glatt ta emot dem och ösa dem över mig. För att jag vet att jag är värd dem. Egoboost och allt det där, bort med Lilla Landet Lagoms fula Jante. Vi är alla bra. Vi är alla bra på våra säregna sätt. 

Dessutom, som grädde på moset fick jag precis veta att jag fått VG i förra kursen -  utomhuspedagogik.
Helt plötsligt känns det rätt okej att vara så trött att jag nästan stupar, även om jag fortfarande inte kan förlika mig med tanken att inte räcka till och ha tid för familjen. Men! Jag är bra. Jag är kanonbra som blivande lärare. Och därmed får jag lön för mödan. Det är värt. Allt slit. Det är värt.

11 kommentarer:

Diana sa...

Nämen grattis, vad skoj att allt slit ger utdelning!
Söt bild på dig och lilla ninen!

|| mannen som kan prata om hundar || sa...

Njut av framgången! Detta är du värd!!

Sahra sa...

I told u so. Du kommer bli en alldeles strålande lärare eller vad du nu väljer att satsa på. Professuren kanske hägrar inom en snar framtid. Vem vet. Så ambitiös som du är. Du är så värd berömet. Så skönt att få bevis på allt slit man lagt ned. Kram

Hörni sa...

Vad härligt att det går så bra! Grattis till allt beröm och fina betyg! :)

dianasdrömmar sa...

Hejja, hejja du är så duktig stor kram Diana

Milla sa...

Åh, så härligt! Skönt med den sortens bekräftelse. Ha det så bra du kan i allt det intensiva, kram Milla.

Camilla sa...

Gud så roligt!
Grattis!
Ja..du kommer att bli en JÄTTE bra lärare.
Sv: Ungdomarna i Ö-vik säger Dövik. Och jag förstår dom. Det var ju ingen trängsel där,så att säga ;)
Kram!

Ama de casa sa...

Vad roligt att få höra så mycket positivt - det gör det ju mödan värt :-)

Carina Sjölund sa...

Grattis till ditt höga betyg!
Har ju sagt att du kommer att bli en toppenlärare :)
Kramen♥

creando sa...

Så roligt! Ja, du är bra! Du är fantastiskt bra! Heja dig!

Kramar

Mita sa...

När man får såna superlativer öst över sig då kan man orka mycket och tröttheten är inte lika kännbar.
Gläds för din skull,
Kram vännen♥