fredag 26 oktober 2012

And then I'll

Pour myself a cup of ambition. Sätter mig och skriver min tenta och försöker lägga stressen bakom mig. Efter i dag har jag bara en veckas praktik kvar och bara några dagar på mig att förbereda min muntliga redovisning. Sen är kursen slut. Den har varit massiv, rolig och lärorik men jag har knappt haft tid att vila, umgås med familjen eller landa hemma. Min handledare tyckte synd om mig och lät mig studera hemifrån hela dagen. Själv är hon ledig på fredagar varpå jag ändå inte har någon handledning. Dessutom ligger jag flera plustimmar och blir nu av med dem med ett mer eller mindre plus-minus-nollresultat.

Ska ta chansen att vila, hoppas jag. Klippa Alvin, städa, åka och bada med familjen (mannen är också ledig i dag) och sedan ha fredagsmys. För det är jag så värd. Jag kämpar och sliter, jobbar och pluggar, reflekterar och utvärderar och försöker vara på topp hela tiden. Så som de flesta andra människor gör förstås. Vi är så alla värda fredagsmys. Jag sällar mig till den skaran som utbrister; TGIF!!!
 

13 kommentarer:

Västgötskan sa...

Härligt! Hoppas du fårn en lugn, mysig dag med familjen nu då! ♥

Kram M

Sahra sa...

Det är slitsamt med familj, jobb, studier och så vill man ju ha lite egen fritid också. Svårt att få ihop livet med allt man vill. Mitt intryck är ändå att du klarar det galant. Du behöver inte känna dig otillräcklig. Jag hoppas du inte gör det. Du är fantastisk. Det du gör är fantastiskt. Snart får du verkligen njuta av allt din hårda arbete. När studierna är klara och du inte har den pressen längre.
Kram

Min plats i solen sa...

Njut av efterlängtat och välförtjänt fredagsmys kära du.♥

Kram Lotta

Malin - Stjärnflocka sa...

Ja, du är verkligen värd fredagsmys!!! Hoppas du har en bra dag! Själv ska vi ut och äta med jobbet! :)
Kram Malin

|| mannen som kan prata om hundar || sa...

Hoppas att du får chansen att vila ordentligt! :)

Sus sa...

Du är så jädrans duktig!!
Positivt, kreativt duktig!!
Inte alls sådär slitnade pliktduktig!!!

Klart du ska ha fredagsmyyyyyys ;)

Kraaaaam

Diana sa...

Härligt med en, nästan, ledig dag! Inget TGIF för min del, jag får utbrista TGIS imorgon istället. Hehe, men bättre det än inget.
Vila nu upp dig!

Znogge sa...

Skillnaden är bara att som studerande och sedermera lärare är man aldrig helt ledig. Finns alltid något att förbereda, planera eller att rätta. Medaljens baksida med ett roligt men ack så lågavlönat jobb!

Ha en riktigt go' fredag tillsammans med familjen!

Kram

Milla sa...

Du är en kämpe :) Klart att vi alla är värda fredag. Njut av din dag och hoppas att ni får en fin helg tillsammans, kram Milla.

Ama de casa sa...

Ha det riktigt mysigt nu då - för det är du värd!
:-)

creando sa...

Alla, precis alla, skriver TGIF idag. Och jag, mitt nöt, fattar inget :) Får googla så att jag fattar att det är skönt med fredag alltså. Och det är det ju :)

Kramar på dig!

Trillingnöten sa...

TGIF!! :) Vad skönt att kunna avsluta en tung kurs! :)

Malin sa...

Hoppas ni fick en mysig, skön fredag! Och även en fin helg så klart.
Kram