fredag 14 september 2012

Gatorna doftar hav.


Det är äntligen fredag och för första gången på länge länge infinner sig samma härliga känsla i kroppen som när det är dags för vardagen att kicka igång igen. Att trivas med livet helt enkelt.

Det är femton grader och då och då öppnar sig himlen och regnet vräker ner. Mannen och Masi möter upp mig utanför Pedagogen och med en gedigen packningslista inför kommande kanothajk äntrar vi XXL i hopp om att hitta något mer än bara ett liggunderlag... som rejäla byxor till exempel. Det finns rejäla byxor här förstås, men till rejäla priser. Det har jag ingen lust att hosta upp och bestämmer mig för att åka på hajk i underställ och ridbyxor. De är slitstarka, tåliga och bra - och tål att bli lite smutsiga om det skulle falla sig så.

Jag tänker att det inte gör så mycket att det regnar i dag och blåser från havet så att gatorna kring Pedagogen doftar hav. Så länge det inte blåser och regnar i slutet av nästa vecka.

Och ja, jag erkänner att jag somnade till några gånger i bilen på väg hem. Så himla härligt.
 

12 kommentarer:

Znogge sa...

Doften av hav är underbar! Den känner jag också i dag...

Ha en fin fredagskväll!

|| mannen som kan prata om hundar || sa...

Vi får hoppas att du får bra väder när du ska iväg :)

Diana sa...

Aldrig aldrig att jag hade gett mig iväg! Kan du inte få skoskav eller nåt? ;) En natt ute under sommaren går väl an, men nu? Brrr!

Mita sa...

Nä fy fasen,XXL är aningens dyra kan man lugnt säga. Säkert bra prylar,men ändå...
Det låter som ett bra alternativ du hade istället,
Vi får verkligen hoppas att vädret är bättre till nästa vecka, men det är det nog,
Kramen och ha en fin kväll♥

Milla sa...

Ta mig till havet....Älskar havet och skulle gärna sitta där jämt. Så ni har ruskväder ni med. Det där med kläder för utomhusaktivteter kostar mer än det smakar. Inte för att jag har gjort det. Smakat alltså, hehe. Nä men det är synd att de ska vara så extremt dyra men så är det väl så att de håller vad de utlovar :/
Njut nu redigt av helgen, kram Milla.

Queen of Kammebornia sa...

Så himla härligt! Havet ger en sådan kraft! Hoppas du får en fin kväll!

Linda sa...

Första gången som jag kikar in hos dig. Verkar vara en härlig blogg och jag ska nu smyga in i andra inlägg du gjort och snoka. :)

Trevlig fredagskväll!
Kram Linda

Ama de casa sa...

Så skoj med en hajk! Hoppas vädrets makter är med er :-)

Västgötskan sa...

Vart är närmaste XXL..? Göteborg eller Borås?

Ha en fin fredag! :-)

Kram M

Hörni sa...

Jag älskar hav! Min dröm är att bo vid havet.
Hoppas ni får fint väder på hajken nu då.

finafrun sa...

Jag avundas dig inte ang hajken... hoppas ni får fint väder!

creando sa...

Alldeles bergsäkert kan man åka på hajk i ridbyxor. Tvärsäkert! :)

Kramar