måndag 24 september 2012

Flickan från ingenstans.Efter ett kort gruppmöte, hajkreflektion och några hjärtliga skratt på Pedagogen mötte jag mannen och Masi vid Nordstan. Innan gudomlig fika på fröken Olssons café botaniserade jag ihop fyra pocket i bokhandeln.

Bara några få sidor in i tusen sidor tjocka "Flickan från ingenstans" av Justin Cronin är jag fast. Å så bra den är och jag är glad att den här kursen i utomhuspedagogik är så pass lugn och kommande kurs är en praktikperiod som tillåter mig att läsa massvis med skönlitterärt.

9 kommentarer:

Diana sa...

Dessutom så är det ju perfekt bokväder nu!

Znogge sa...

Ja, den är verkligen bra. Som Diana säger så är det verkligen perfekt bokväder. Som det regnar här...

Kram

Annika sa...

Vad härligt!! Och det är så underbart när man verkligen fastnar i en bok sådär. Ha en skön kväll. Kram

Milla sa...

Läsning när den är som bäst :)
Kram

cecce sa...

Läsning är en sysselsättning jag borde ägen mig mer åt. helt klart. Blir alltid lässugen när jag kikar in här:-)

Kramar Cecce

|| mannen som kan prata om hundar || sa...

Ja, det finns väl inget bättre än att kunna smyga undan med en riktigt bra bok :)

Ama de casa sa...

Härligt när man fastnar för en bok sådär på en endaste gång :-)

Dorotea Pettersson sa...

Vad underbart det låter. En liten paus från studentlitteratur och djupdyk ner i romaner. Jag älskade de perioderna även om jag tycker om att läsa den andra typen av litteratur också.

Njut nu ordentlig av dina böcker.

kram, dorro

Anna Granström sa...

Fick akut bloggsaknad...

Älska böcker :) Hoppas du har det bra och trivs med utbildningen. Kram!