söndag 2 september 2012

En bamsekram är alltid mysigt.Till en början håller Masi sig sunt avvaktande till Bamse men efter en stund på stan blir det ett kärt återseende rätt in i famnen. Och det är bara att vänja sig tänker jag och drömmer mig bort till varmare breddgrader och Bamseklubbar - en vacker dag. Till en mysig bamsekram.

Och Alvin gick hela Kungsgatan fram och tillbaka i ett enda långt popcornspår. Så har vi det när Lilla Staden ordnar barnkalas.

Ja, och så kom ju huvudvärken på det och sen var det simträning och allt sånt där. Och så kollar jag återigen över säkerhetsinställningarna på facebook och funderar på hur någon jag inte är vän med där eller i verkliga livet kan ha tagit reda på information som jag skickat i facebookmail till två av mina vänner där. Utan att ha hackat sig in. På något sätt. Det där med skvaller och ryktesspridningar är förstås ett alternativ som jag dock inte tror det allra minsta på i sammanhanget. Inte med ett sådant förlopp och uppenbart erkännande om att informationen lästs på facebook. Omständigheter som rör runt.

Men jag är inte den som är den. Jag dömer ingen misstänkt tills motsatsen är bevisad eller vad det nu heter och så tänker jag med ett leende på läpparna att det är väl bra, bara fint - att jag är en så viktig person i andras liv att de inte kan släppa mig helt trots att jag önskar det av hela mitt hjärta.
 

17 kommentarer:

|| mannen som kan prata om hundar || sa...

Vad jobbigt att någon skickat ut mail så där :(

Ama de casa sa...

Läskigt det där med FB, men mysigt med en bamsekram :-)

Ama de casa sa...

sv: Det är svalare nu, skönt! Men kallt är att ta i. 25 grader just nu, vilket är en perfekt temp för mig. Men det kommer att stiga under dagen...

Annika sa...

Ja, i sommar har jag verkligen önskat mig bort till varmare breddgrader många gånger. Hoppas det löser sig detta på FB. Ha en fin söndag. Kram

Znogge sa...

Mitt spontana råd är att strunta i den. Helt och totalt. Det brukar vara det mest effektiva. Hacka sig in på FB kräver en hel del men misstänker du det hade jag kontaktat FB!

Kram

Diana sa...

Jobbigt att du inte får vara ifred på FB!
Bamseklubben måste vara da shit, man lämnar barnen och hämtar dem två veckor senare. ;)

|| mannen som kan prata om hundar || sa...

Sv: Nä, det verkar inte så :P

oumberligating sa...

Hm....vi har ju "setts" lite här på nätet då och då och jag gillar ju även vardagsbloggar så ibland besöker jag även dem.
Än sak är säker, "nätet" är inte säkert, allra minst Facebook, där befinner sig Oumberlige Peter aldrig, då man får helt underbara trojaner som öppnar sig för den som vill och kan!
Ha en fin fortsatt Söndag!
Kram ifrån Oumberlige Peter!

Nettan sa...

Vad härligt att träffa Bamse och bo i en stad som ordnar barnkalas.
FB är läskigt av och till och även om man tror man har rätt säkerhetsinställningar gäller det att regelbundet kolla upp dem!

Kramar
Nettan

min tekopp sa...

Usch så otroligt tråkigt allt det där kring faceebookkrånglet, hoppas verkligen att det löser sig snart! Fortsatt trevlig Söndag!

Milla sa...

Åh, vilken mysig dag ni verkar ha haft! Bamse är väl den allra goaste björn som finns? Kram

Mita sa...

Här älskas Bamse högt av barnbarnen,och en kram av honom skulle dom leva länge på...
Trist det där med FB, ett tag funderade jag på att aktivera mitt FB konto, men när man läser sånt där blir man tveksam...
Kramiz♥

Sahra sa...

Vad obehagligt. Vet inte riktigt heller hur det är möjligt. Men fb är ju verkligen inte vattentätt.
Ni kommer komma till Bamseklubb snart. Snart är du färdig lärare och får en fast och säker inkomst. Då öppnar sig sådana möjligheter. Kram

cecce sa...

Hm...det där låter ju märkligt. Menar du att någon har läast dina meddelanden på fb?? Skumt. Verkar som om man inte kan lite på någon nuför tiden. Hoppas du får rätsida på det.

kramar Cecce

dianasdrömmar sa...

Bamsekramar kan man behöva :) här får du en /Diana

Camilla sa...

Hmmm...det där lät inte bra. Ja..det där med FB,menar jag. Bamsekramen vill jag däremot ha ;)
Kram!

Carina Sjölund sa...

Bamsekram vill man väl alltid ha :)
Du får två av mig :))
Kramen goa bloggvän♥