fredag 10 augusti 2012

Really really like.Okej, okej. I've done it again. Fotat datorskärmen asså! Men Moa Lignell... som jag har mött inne på Maxi då hon bor i en stad nära mig. Fast jag fattade förstås inte att det var Moa jag mötte (typiskt mig). Det var mannen som förklarade för dummot i efterhand; ba, det var Moa Lignell du mötte! Haja... whatever.

Hela debutalbumet har hon inte släppt än men väl några singlar som jag spelar flitigt på spotify. Speciellt gillar jag Live your life eller den akustiska versionen av Whatever they do, really really like. Och debutalbumet beräknas släppas på... min födelsedaaaaag!!
 

14 kommentarer:

Znogge sa...

Kanske en lämplig present då ;-)

Kram

Fru Vallmo sa...

Ska direkt lyssna på spotify

Diana sa...

Jag har bara hört Idol-låten och den är riktigt bra!

Sus sa...

En gjuten present för mannen att köa för ;))

Kraaaaaaam

|| mannen som kan prata om hundar || sa...

Testa att ta en Print Screen så slipper du fotografera skärmen :)

Viktkamp sa...

Hon är riktigt bra =)

creando sa...

Håller med!!Hon är helt grym! Jag träffar hennes mamma i jobbet och har berättat för henne hur mycket jag gillar dottern. Lite "jag mötte Lassie" över det :)

Kramar

Ama de casa sa...

Det var ju snällt av Moa att tänka på dig :-)

Anna Granström sa...

Gillar också henne!

Milla sa...

Åh, då gissar jag vad som står på din önskelista :)
Ha en fin kväll.kram

Life's Silverlining and I sa...

Måste jag lyssna på! När är det födelsedag då? :) kram Nilla

Stina sa...

Hon är riktigt bra och framför allt duktig.

Har flyttat min blogg:

http://stinasvardagsblogg.blogspot.se/

Välkommen

Trillingnöten sa...

Tack för tipset! Har aldrig hört talas om! :)Men så är jag helt klart efter i musikvärlden.

Husfrun sa...

Sv: Den 12 september!