lördag 25 augusti 2012

I'll sing you a song.Ja, nu är sommaren snart slut och med det kommer hösten och med hösten kommer framtiden. Och jag kan bara hoppas att det är en framtid där jag vill vara. Även om jag på sätt och vis styr framtiden just dit. Men ändå.

Jag vet inte hur mycket jag kommer att figurera här inne. Det är en jobbig tid. Många känslor, tankar och processer. Just nu är det jobbigt både fysiskt och psykiskt - för till råga på allt verkar jag vara på väg in i ett reumatiskt skov också.

Men nej, det är inte mig det är synd om. Inte på det stora hela. Jag leder mig dit jag måste gå... tror jag. Jag kan bara hoppas.
 

18 kommentarer:

Znogge sa...

Du leder dig garanterat dit du ska! Det tvivlar jag inte en sekund på.

Kram

Ama de casa sa...

Ta det så lugnt du bara kan, prioritering är a och o :-)
Kram!

Annaochlivet sa...

Åh jag vet ju inte vad det är som tynger dig men här kommer en stoooooor styrkekram från mig <3

|| mannen som kan prata om hundar || sa...

Du kommer garanterat rätt! :)

Diana sa...

Vad jobbigt med ett skov! Hoppas det snabbt går över och att du kan fortsätta i sina 360km/h igen. :)

Västgötskan sa...

Ta hand om dig!

Kram ♥

dianasdrömmar sa...

Det löser sig vännen kram Diana

Nettan sa...

Från en reumatiker till en annan, tänk positivt, vet att det inte tar bort smärtan, men medicinerna är så mycket bättre nu än för 10-20 år sedan, håller tummarna för att ditt skov inte blir långvarigt utan ebbar ut! Men jag vet också hur ledsen och deppig i varje fall jag blir då det slår till, så upp med hakan och ta hand om dig!

Lycka till med studierna och jag kikar in och kollar mellan varven om du har skrivit något!

Kramar

Nettan

Queen of Kammebornia sa...

Jag hoppas av hela mitt hjärta att du får en fin höst och att du får må bra!!!

Cathrine ab imo pectore sa...

Ta hand om dig... Varma tankar!
Kram

Malin - Stjärnflocka sa...

En STOR kram till dej du fina fina!!!

fina frun sa...

Kram till dig och jag hoppas att hösten inte blir för jobbig för dig!

Sus sa...

Jag förstår lite...är själv inne i ett extra gnagande smärtskov. Det är tungt!Ta dig tid till det du gillar mest...låt bloggen komma efter annat men också NÄR du har tid.

Kraaaaam

Anna Granström sa...

Jag ser också fram emot hösten - massor. Snacka om nytt... liv. Ordagrant.

Hoppas du ska slippa reumatismen så mycker som möjligt. Jag håller tummen!

Alicia sa...

Jag hoppas att det vänder snart, kram till dig!

creando sa...

Jag önskar så att du kommer rätt och att du får må bra...

mintekopp sa...

Energikram till dig fina du!!

Hörni sa...

Ta hand om dig, man måste följa sitt hjärta, det kommer att bli bra.