torsdag 19 juli 2012

Välbekanta hjulspår.


Så där ja. Då regnar det igen och ordningen är återställd. Jag trodde ju ett tag att det var sommaren som faktiskt var på väg. Två relativt varma fina dagar på raken. Men som sagt, nu är allt tillbaka i gamla välbekanta hjulspår igen och jag behöver inte längre vara förvirrad. Det är svårt att veta hur man ska klä sig när det helt plötsligt dyker upp varmare dagar mitt i gråvädret.

15 kommentarer:

Sahra sa...

Jag byter alltid garderob efter säsong. Jag har garderober i sovrummet, men de är något små, så jag hänger undan i min walk-in-closet. Men i år när sommaren inte kan bestämma sig, har jag liksom knölat in både sommar och vår/vinter-kläder es det är så kallt. Väldigt besvärligt att hitta något.
Idag lyser dock solen här i Sthlm och jag tror att det tom kommer att lysa vid lunch då jag ska iväg in till stan. Det vore ju fantastiskt. Och rekord!
Ha en fin dag

dianasdrömmar sa...

Här lyser solen idag och himlen är blå..kanske blir det en stranddag..kramis Diana

Joanna Björkqvist sa...

Jag håller med dig med vädret... Jag som hoppades att NU skulle det äntligen bli sommar och säkert sol på sonens födelsedag, som är idag, men näääää. Regn och rusk så vi får sitta inne och fira - typiskt!

Kram!

Camilla sa...

Och det är tredje dagen som solen skiner här :)
Skånes väder ja..ojojoj vad det växlade. Sol ena minuten,regn andra och vips så kommer solen fram igen.
Riktigt utomlandsväder.
Skåne ligger nog utomlands i alla fall ;)
Kram!

Hörni sa...

Här lyser solen än så länge, men jag litar inte en sekund på den. Nästa vecka börjar jag jobba på vår sommaröppna förskola och har glömt mina regnkläder kvar på min ordinarie. Får väl köpa en uppsättning till, för några nycklar till mitt jobb har jag inte..

Ama de casa sa...

Huvvaligen vad trist att det ska regna hela tiden :-(

Diana sa...

Här är det lika trist, det går liksom inte att planera någon utevistelse alls. Morr

Znogge sa...

Det blir inte att man använder så mycket sommarkläder direkt utan mer tunnare vinterkläder. I alla fall här...

Hoppas du klarade dig från regnet!

Kram

fina frun sa...

Även om det blir en solig dag helt plötsligt så är ju vattnet för kallt för ett dopp eftersom det regnar hela tiden. Trist!

svar: Oh nej, det har jag missat! Och Alingsås ligger ju inte så långt bort. Jag får åka dit någon gång. Tack för tipset! (ang Balders Hage)

Kram/Fina Frun

Mita sa...

Peppar,peppar, den här veckan har det knappt kommit nåt regn.Helt otroligt!!
Men annars håller jag med,skitsvårt att klä sig rätt med tanke på vädret och hur osäkert det är hela tiden..
Kramiz♥

Sus sa...

Ja, det värsta är att det kommer så plötsligt och ofta - regnet alltså.
Känner snart för att alltid klä mig i regnkläder, oavsett:(

Ha det gott i alla fall.

Kraaam

mintekopp sa...

Jamen det här jäkla regnandet, det är nästan så att man blir lite galen på det faktiskt. Men snart, snart tror jag minsann att det vänder :-)

Kramar till dig!!

Västgötskan sa...

Och USA som har fått för sig att de ska testa att skicka upp några partiklar (samma som kommer ur vulkaner) för att testa om det KYLDE ner jorden.... :-P

Galningar!! :-O

Ha en skön kväll i regnet.
Kram M

Trillingnöten sa...

Det är skönt när det återgår till det normala :p så man slipper undra! haha

creando sa...

Tja, man börjar ju vänja sig iallafall :)

Kramar Kicki