måndag 30 juli 2012

Simultankapacitet.
Ja, det blir mycket OS. Teven står på så där lite skönt bakrundsbrusande samtidigt som jag simultankapacitetsläser en bok, dricker vin eller mangocider (inte hela dagarna förstås och inte på vardagarna) och wordfeudar (jag har bara en motspelare och tänker låta det förbli så. Jag visste att jag skulle fastna i träsket och fler än en motspelare skulle helt enkelt ta knäcken på mig. Jag skulle missa hela OS!) ((Så det är inte det att jag är nochig som inte 'acceptar' inbjudningar eller söker upp er på WF. Jag har helt enkelt fullt upp som det är)).

OS ja.
Skulle jag vara med (vilket faktiskt hade varit riktigt roligt) hade det varit i simning eller i ridsport. Kanske i kanot också bara för att det ser så jädrans roligt ut. Och jobbigt. Jag gillar när det är lite så där fysiskt jobbigt att man får blodsmak i munnen och det flimrar för ögonen. Och även om jag också kan tas för en soffpotatis stundtals är jag inte ett dugg ironisk nu.

Jag är en blandning av sött och salt helt enkelt.
Den bästa kombinationen.

I dag är jag ledig från jobbet och längtar längtar dit. Gud vad kul vi har där.

18 kommentarer:

Diana sa...

Det är inte illa att sakna jobb!
Själv hade jag nog satsat på kulstötning, jag har den rätta fysiken. :)
God morgon!

Min plats i solen sa...

Här står också OS på hela dagarna och jagvarvar tv och radio om vartannat. Tidigare år har jag alltid tittat själv. Ingen annan i familjen har varit ett dugg intresserad. Men i år sitter jag och två tonårsdöttrar där framför tv:n och hejar. Maken hävdar att jag har förstört våra barn. ;) Själv myser jag. :)

Kram på dig

|| mannen som kan prata om hundar || sa...

Det är som regel samma här: Tv:n står på (dock aldrig sport), musik spelas i bakgrunden och jag försöker hålla fokusera på vad jag egentligen borde göra vid datorn! :P

Sv: Tack så mycket!

Znogge sa...

Härligt att du längtar för tyvärr måste jag säga att jag längtar inte alls!

Ha en fin dag!

Kram

Christian sa...

Wow, vilken snygg blogg!!!

Nettan sa...

Härligt med ledig måndag, och att titta på OS är ju inte fel det heller. Njut av din dag!

Kramar

Anna Granström sa...

Gillar att du saknar jobbet. Härligt.

Har inte sett nånting på OS alls faktiskt, hm...

Och det med illamåendet - helvettes Hyperemesis som ställer till det. Tror dock mest nu att det är Halsbrännan, den gör mig väldigt illamående. Brukar vara ok på morgonen, sen blir det värre ju mer som går av dagen...

|| mannen som kan prata om hundar || sa...

Sv: Det är verkligen en konst att koppla av! :P

Milla sa...

Simultankapacitet känns passande nu då OS står på. Tyvärr har jag koncentrationsvårigheter och får ha ljudet avstängt om jag t ex läser vilket gör att jag totalt missar det som försiggår på teve, skratt. Kram

Joanna Björkqvist sa...

Vad underbart att du trivs så bra på ditt jobb!

Och någon OS-gren som passar mig måste jag säga inte är riktigt uppfunnen ännu... ;)

KRAM!

Carina Sjölund sa...

Kul att du trivs på jobbet!
Visst gör jag oxå det, men att ha semester är så UNDERBART :))
Kramen vännen♥

Sus sa...

Vad?? OS?? Som enbo är jag helt utbo vad detta gäller :)
Tittar hellre på film alá Kriminalare...spänning det också!

Jag kan också känna den där...
Nu jäklarrr-känslan när det går till prestation. Vinna eller försvinna...hi hiii!

NU soffpotatar vi oss vidare ;)

Kraaaaaaaam

Jess sa...

Jag skulle gjort som du, bara spelat med en! ;)

Ruth i Virginia sa...

Tittade på den oerhört spännande spurten av damernas cykeltävling i söndags. Det spöregnade en stor del av tävlingen.
En trio drog långt ifrån alla andra och höll tillsammans till målet medan dom turades om att ligga först. En holländska vann med en britt på silver.

Igår kväll var det dykning.
Storgillar den sporten!

Mita sa...

Jag har bara sett pyttelite på OS, men gubben tittar så fort han har tid över..inte riktigt min grej om jag ska vara ärlig,
Kramar**

Bara Sara sa...

Härlig känsla att längta till sitt jobb!! Jag har varit på mitt lite för länge för att längta dit tror jag, var ju första dagen idag och det var lite segt att ställa klockan!

creando sa...

Helt underbart med den känslan inför jobbet :) Lyllos du!

Ama de casa sa...

Jag skulle helst vilja vara med i Internationella Olympiska kommittén.

Tänk att åka hela världen runt, inte ens behöva bry sig om vart man är och sen bli mutad hela tiden? Ett drömjobb, helt enkelt ;-)