tisdag 15 maj 2012

Obs-hög, beslut och terminsslut.

Det här förgrömmade vädret (bilden har således inget med just det att göra) gör att jag tycks gå med tryckande huvudvärk var och varannan dag. Det i kombination med en rad viktigt kom-ihåg som samlats i "obs-högen" både i min kalender, på min kontorsplats hemma och som lösa fragment jag försöker jaga i kapp i mitt minne gör att jag får krupp. Bokstavligt.

Det tillsammans med ett stort beslut (och det är nu bilden passar in eftersom det handlar om just den här motorcyklebikertjejen) vållar ett tillstånd där musten tycks sugas ur mig. Jag hatar beslut och vill gärna vela fram och tillbaka tills det inte finns någon annan återvändo än att följa magkänslan. Den vägleder mig oftast rätt. Men nu stressas allt fram känns det som.

Viktiga kom-ihåg, beslut och terminsslut i kombination gör att jag har hamnat lite i en svacka som egentligen inte är ett allvarligare tillstånd än att det genererar ett G i stället för ett VG (i alla fall har jag bestämt mig för att det är okej om så skulle ske).

I varje fall; vart tog den söta lilla solen vägen, ingen som vet ingen som vet. Den hade hjälpt mycket nu. I allt faktiskt, utom det där beslutet som ska fattas. Jag ska inte bränna ut mig i båda ändar. Jag har varit där i omgångar förr. Jag tänker inte hamna i ett bottenlöst tillstånd igen. Det kan jag lova eftersom den stora skillnaden är att jag nu mår bra psykiskt. Det är bara lite stressigt ibland.

15 kommentarer:

Milla sa...

Hoppas att ditt beslut löser sig och magkänslan brukar ju vara ett säkert kort. Kram på dig!

Diana sa...

Beslut är oftast inte speciellt lätta att ta...
Måste säga att det var en otroligt härlig bild! :)
God morgon!

Mita sa...

Magkänslan leder oss ofta rätt,men ibland måste liksom besluten värka fram på nåt vis...
Solen skulle helt klart lätta upp mycket,och sen om det vore lite behagligare temperaturer,
Underbar bild på tösen i klackskorna..*L*...
Kramiz♥

Znogge sa...

Magkänslan bruklar stämma även om vissa bveslut är svårare än andra...

Kram

AnnaPanna sa...

Precis, lita till din magkänsla tjejen! Ibland har vi ju perioder med mer stress än andra. Kom bara i håg att ANDAS!! :D

Ps. Ja vet koderna kommer upp så när jag lägger ut bilder via mobilen. Men det var bara dom bilderna som syntes jag hade lagt upp så koderna fick spelet och la sig på fel ställe! :D Aja!

KRAAAM

Ama de casa sa...

Magkänslan brukar vara den rätta att följa. Hoppas det blir bra!
Kram

Malin sa...

Ja, att tvingas stressa fram ett beslut är otroligt jobbigt, som du säger, får man tänka ett tag så kommer ofta magkänslan fram och leder en rätt. Hoppas du hittar lite lugn i all stress så du hinner tänka till...
Kram

Carina Sjölund sa...

Brukar oftas alltid att fungera om man litar på sin magkänsla :)

Att stessa alltför mycket vännen är inte bra!
Kramen goa bloggvän♥

|| mannen som kan prata om hundar || sa...

Hoppas att du tar dig ur svackan!

Jess sa...

Känner igen den stressade känslan och det svåra valet att ta ett beslut.
Hoppas magkänslan kommer och du väljer den väg som känns bäst!
kram

Mia systeryster sa...

Hoppas du lyckas ta ett beslut utan att bli alltför stressad!
Solen har varit hos mig idag;)
Kram

Sus sa...

Nej nej!
Inga brända ändar och inga svidande beslut!

Ta´t lungt, ta en Toy ;)

Kraaam

cecce sa...

Nej kära du, akta dig för att bränna ut dig. Inte bra!
Hoppas ditt svåra beslut löser sig på bästa sätt!

Kramar

Sahra sa...

Avskyr att ta beslut. Jag är så ambivalent och får lätt ångest över att ha tagit fel eller valt fel.
Men jag jobbar på det. Att bli mer cool över det.

Solen ja. Saknar den också. I kombination med värme. Nu tack

Kram

creando sa...

Ja, solen efterlyses!!! Håller fullständigt med om att vissa beslut är såå jobbiga att behöva ta. Men, precis som du säger, magkänslan har sällan fel :)

Kramar Kicki