söndag 2 oktober 2011

Låta sig inspireras.Ser ni? Det är på lite långt avstånd jag vet, men jag har inget sånt där macro eller micro-objektiv (jag lär mig aldrig vilket som är vilket) och grinden in till barnens lantgård är låst från och med första oktober. Trist inte sant? Och jag var tvungen att stå på vägen och fota. Och då blir det så här. Inte mer med det.

Hur som helst;

Nedersta bilden visar en hönsgård och översta bilden visar en kaninhage och det är här inspirationen liksom bubblar upp och flödar över och ha-begäret skapar flimmer för ögonen. Nog funkar väl min kaninhage i praktiken, i alla fall i år och eventuellt en säsong till, men här snackar vi tryckimpregnerat virke, räta vinklar,tak med ståhöjd och nät som inte buktar utan är precis så där spänt som ögat gillar att se. Sånt snackar vi inte när vi pratar min kaninhage om vi säger så. Där handlar det mer om otryckat spillvirke med vassa kanter, skruvar som gått igenom (så blir det när jag skruvar), nät som buktar, grindar som egentligen inte borde få klassas som grind och så vidare. Alltsammans kommer att ruttna och falla samman, fattas bara annat.
Och på ett sätt är det nästan som om jag längtar till dess. För då... då minsann blir det tryckimpregnerat, tumstock och räta vinklar och hela baletten (så till vida jag kan få C att bygga åt mig förstås).

En hönsgård har jag inte ens, men drömmer om.
Det ska bli till en hel liten lantgård i miniatyr här hemma.

13 kommentarer:

Fröken Hulda sa...

Hönsgården var ju riktigt cool

Fröken Hulda sa...

Svar: Tack för omtanken. Det värmer ♥

Att vara någons fru sa...

Ha ha ha jag är helt med dig. Jag vill ha höns.

Malin sa...

Tänk att ha det så, bo på landet med en rejäl, nybyggd hönsgård, kaninhage och allt annat. Snygga staket för hästarna, ordning och reda. DET vore något...
Kram

Diana sa...

Åh, jag vill ha din snälle karl som låter dig dra hem en massa djur! :)
God morgon!

Znogge sa...

Ser nästan mysigt ut men kräver nog en del jobb också ;-)

amacasa sa...

Höns ville jag också ha när vi hade hus. Jag älskar höns :-)

Hoppas kaninhagen ruttnar fort! (Du missförstår mig inte där, va? ;-) )

Västgötskan sa...

Lyckas du med det kan du väl tips om hur jag ska övertala sambon om hönor. Han VÄGRAR! :-P

carinasjolund sa...

Mysigt med hönsgård och alldeles egna ägg :)
Kramen vännen♥

BloggMamman sa...

Tänk att kunna gå ut och hämta in frukostäggen- det vore lyxigt!
Ha en fin dag!
Kram
BloggMamman- en humorblogg om BloggMammor & Mammaliv

|| mannen som kan prata om hundar || sa...

Det är alltid bra med inspiration från andras verk :)

Kan varmt rekommendera tryckt virke om ni ska bygga nytt! :)

Mita sa...

Du har rätt, visst gäller det att bygga ordentligt från början så det håller. Men det kanske är dags snart då med renovering av kaninhage och hus.Smäll till med ett hönshus samtidigt,bara darlingen din ställer upp förstås,du får fjäska lite..*ler*...
Kramiz♥

风骚达哥 sa...

20151208 junda
moncler outlet
louis vuitton handbags
cheap ugg boots
louis vuitton outlet
oakley sunglasses
kate spade outlet
ralph lauren pas cher
nike trainers
cheap uggs on sale
kate spade outlet
nike tn
michael kors handbags
air jordan uk
burberry outlet online
juicy couture
soccer jerseys
pandora charms
air max 95
oakley vault
cheap jordan shoes
burberry outlet
ghd
coach outlet
mizuno running shoes
true religion jeans
christian louboutin
ghd hair straighteners
ed hardy outlet
polo ralph lauren
gucci borse
canada goose jackets
adidas outlet store
michael kors outlet
canada gooses jackets
longchamp bags
cheap oakley sunglasses
jordan 8
michael kors outlet
christian louboutin outlet
moncler jackets