onsdag 14 september 2011

What a nice cup of sweetness.


Epla har den fina, väldigt annorlunda ringen i sin shop. I såna här lägen önskar jag nästan att jag vore en "smyckestjej". Men icke. Däremot vet jag när någonting är riktigt sött och när någonting är värt att uppmärksammas (ringen såg jag första gången inne hos Designe). Kanske är just du någon som kan göra ringen den rättvisa jag förstår att den förtjänar. Att bäras med stolthet, prakt och sötma. Visst?!

Nu skulle jag mer än gärna bli nedbäddad i soffan under lager av fluffig värme, med en brasa i kaminen och omgiven av doftljus. Och så vill jag ha sån där varm, mjuk taktilmassage i huvudet, nacken och ner längs med axlarna. Min kropp verkar inte alls ha bestämt sig för om den ska braka ihop totalt i nån influensalik förkylning eller om den bara vill spela mig ett elakt spratt. I vilket fall som helst försöker jag hålla mig samman och skapa flummiga diskussionsfrågor till fredagens seminarium. Jag tycker synd om medlemmarna i min studiegrupp som nog inte riktigt hänger med i mina funderingar. Lite grann som Lucy in the sky eller så.
Fast det är bara att ta mig för den jag är, blunda, släppa och hänga med. Hoppa. Och så brukar det lösa sig bra på slutet. Som ett litet tips bara, om de är oroliga. Å andra sidan läser de inte detta. Men ändå!

10 kommentarer:

Västgötskan sa...

Åh, vilken söt ring. Men den känns inte särskilt praktisk. Hur lätt är det inte att slå av en (eller flera) bitar om det är i porslin. Eller är det något annat material?

PS. Det hände att jag la mig med smink när jag var yngre. Men nu när huden inte längre är "med mig" är det ett big no-no! Det blir värre direkt.

amacasa sa...

Ball ring! Men den skulle man nog lätt ha sönder när man (som jag) vevar runt med armarna för att kunna prata ;-)

Åsa sa...

Hahha rolig du är :)
Otroligt söt ring!

Kramar

Diana sa...

Jag hade fastnat överallt med den där ringen, haha! Men himla söt var den.
Lycka till med pluggandet, hoppas förkylningen håller sig borta!

http://hannafialotta.blogg.se sa...

vilken fin ring!

Trillingnöten sa...

Ojoj! Vilken söt liten ring! Jag är heller ingen smyckesperson, men det skulle vara roligt :) Krya på dig nu vännen!

Znogge sa...

Jag tycker bara att det blir mer spännande när deltagarna har olioka tankebanor och funderingar. Det utvecklar och berikar!

Kram och krya på dig.

Mita sa...

Den var verkligen annorlunda den ringen. Men kan bara bäras vid festliga tillfällen,haha...man får vara försiktig med den.
Enda smycken jag har är i öronen. Inte ens vigselringarna har jag på mig. Dom fick ju såga sönder dom när jag bröt handleden. Fingrarna svullnade upp så det var kört att få utav dom. Slöa jag har inte kommit mig för att laga dom än,hmmm...
Bra idé du kom med att gubben ska laga middagen sen..*ler*..
Kramiz♥

|| mannen som kan prata om hundar || sa...

Vilken häftig ring :)

Krya på dig! :)

min tekopp sa...

Å den där ringen var supersöt. Jag som verkligen är en smycksperson skulle gladeligen ha den i mina ägor, hmm kanske ska klicka in mig på den där sidan och ta mig en liten titt. Kan dock vara farlig för en sådan som mig :-)

Måste bara säga att jag älskar ditt sätt att skriva. Målande och medryckande.

Hoppas att du är lite kryare i dag.

Kram