torsdag 29 september 2011

Stallpigor.


Vilken experthjälp jag fick i går i stallet. Tack Skrutt som stegade ut med lånta ridstövlar i flera decimeter djup lerhage för att hämta in en av minihästarna, även kallad Shetlandsponny. Under tiden som jag tog en skogsritt (jag har sagt det förr men måste säga det igen - skogen är fantastisk så här års) med "min" arab och i sällskap av dess ägarinna till annan häst ungefär som i Borgmästar Munte frun red en schäck som var så innerligt täck, förutom att frun inte rider någon schäck då. Men ändå!
Och hur som helst.
Under tiden lekte Skrutt med fruns döttrar, tillika Skrutts klass- och skolkompisar och när vi kom tillbaka trädde hon in i tjänst som piga tillsammans med mig. Inte för att de unga "Karl" inte hade någon sad'l utan för att jag tar mina barn till stallet en annan dag snart för en ridtur och privatundervisning i häst- och stallskötsel (och då är det alltså jag som ämnar träda in som lärare och delge det jag kan). Och då minsann ska vi sjunga både Borgmästar Munte och Min kära lilla ponny. Högt ska vi skråla dessutom.

Och ja, en dag snart hoppas jag också komma ihåg att fota spektaklet. Ni börjar tröttna på bilder av kaninerna nu va?

11 kommentarer:

amacasa sa...

Det är en jättefin bild!

Men jag skulle gärna se "din" arab och dom andra med :-)

Helene sa...

Åh det såg ut som våran lilla kanin vi hade i 5 år...
Så söt !!
DU har nåt att hämta inne hos mig = ))
Ha en bra dag.
Kram Helene.

carinasjolund sa...

Vilken söt bild :)
Ha en fin dag!
Kramen♥

|| mannen som kan prata om hundar || sa...

Ja, skogen är verkligen underbar så här års! :)

Mita sa...

Inget fel på söta kaninbilder,och även på fina barnen. Jag älskar ju att lägga in bilder på Peppe och barnbarnen.Sen om det gillas eller inte, det är en annan sak,*skratt*....
Men visst,du kan ju slinka in med en hästbild också nu när du har möjligheten.
Kram vännen♥

Znogge sa...

Ja nu vill vi se vackra hästar och dig i sadeln!

Kram

Min plats i solen sa...

Vilken söt liten stallpiga du har!Tröttnar aldrig på biderna av de söta kaninerna så fortsätt du bara. :) Men du får gärna visa bilder från turerna till stallet också. :)

Sköt om dig!

Kram Lotta

Anna sa...

Återigen, jag smääälter!!

PSt. Sent om sider men ville tacka dig för att du "uppmärksammade" mig...URgulligt av dig!! KRAMIS

Sus sa...

Tröttnar aldrig på kaninbilder!!!

Vilket härligt stalliv ni har. Ni är tydligen som gjorda för ett liv med hästar :)

Kraaam

BloggMamman sa...

Mysig dag!
Jag bara väntar på att min dotter ska kunna börja rida :)
Kram
BloggMamman- en humorblogg om BloggMammor & Mammaliv´
http://bloggmamman.com

Alicia sa...

Vilken underbar bild. Jag vill se hästbilder också!

Tack rara du för grattishälsningen på min dag igår! Kram!