fredag 30 september 2011

Så magiskt.Så där ja. Jag har precis landat här hemma i en fin tacomix-paltkoma och inser att nu är helgen minsann här. Och tillsammans med ett helt fantastiskt väder. Det är ju inte riktigt klokt men det känns som sensommar med köksfönstret öppet och solen strålande rätt in. Det är magiskt.

Jag har fått en otroligt mycket bättre självkänsla den senaste tiden och det är ju fantastiskt i sig. Men ändå har jag höga (rimliga) krav på mig själv gällande mina studier. Varje gång det är dags att få en uppgift bedömd drömmer jag att den totaldissas. Så även med tentan som i dag skulle grillas i en form av opponering light. Det var fritt fram att delge konstruktiv kritik till basgruppsmedlemmarna och läraren kom också med små pekpinnar. Jag fick dock idel beröm och betyget VG trots att tentan inte är helt klar (först på tisdag ska den lämnas in i slutversion). Hon hade fått anstränga sig för att hitta råd och konstruktiv kritik att ge mig och det är sprudlande att få höra det. Rimligt höga prestationskrav, disciplin och studieglädje har lönat sig. Och det är lika magiskt det som det vackra vädret.

15 kommentarer:

Fröken Hulda sa...

Tack för titten och kommentaren :)

Blir nyfiken på vad du läser eftersom jag erkänner att jag inte orkar läsa bakåt i din blogg (sorry).

Angående prestationskrav känner jag igen mig. Det ÄR svårt att hitta en balans. Men fortsätt kämpa i din takt så fixar du det galant.

Motvalls Kärring sa...

Hallå där, i solskenet. Det är väl gött att få så bra kritik och ett vg på det :)
och inte behöver du bedömas av Alexander Bard heller, hihi.
Hoppas att ni får en fin helg.
Kram

|| mannen som kan prata om hundar || sa...

Paltkoman råder här också! Vet inte ens om jag orkar med att gå ut med hundarna nu! :P

znogge sa...

Så härligt men jag är inte förvånad. Uppfattar dig som ambitiös och målmedveten vilket ger resultat!

Kram

Duktiga Tjejen sa...

Hurra för högre självkänsla!

Mallan sa...

Åh vad roligt att få höra! Det var du värd :-)

Mollys Blog sa...

Härligt! Vet du, jag har märkt det =) Ljuvliga bilder. Kram!

Marie-Louise sa...

Jippi så bra du är :) vad härligt med sådant beröm. Sug åt dig och våga tro på dig själv. Du kan, du är bra! Ha en fin helg. Kram

Trillingnöten sa...

Du är ju fantastiskt på alla sätt och vis!! Bra jobbat med studierna! Vilket otroligt jobb du lägger ned :)

Browneyedgirl sa...

Hejsan =)
Hittade dig på Mitas blogg och vart nyfiken. Så nu har jag kikat in och det är jag glad för. Kommer tillbaka. Kram och ha en skön dag!
blogg.mama.nu/browneyedgirl

Åsa sa...

Grattis!!! Du är så väl värd det!
Fin lördag på dig nu :)

Kramar!

Miss M sa...

Jag har precis som du jättehöga krav på mig själv, men har heller aldrig haft så hög självkänsla som när jag läste! Det är något speciellt med det =)

DU kommer att klara dig galant! KRAM

Diana sa...

Vad skoj att det går bra för dig! Detta kommer gå galant ska du se!

amacasa sa...

Grattis till dig att det går så bra med pluggandet!
Pussandet går också bra, ser jag :-)

Malin sa...

Kanske är det så att "hitta hem", bitarna liksom bara....faller på plats. Du är där du ska vara nu och då visar det sig med att det flyter, underbart!
Kram