söndag 4 september 2011

Och nej, jag har inga kort att visa!

Jag försöker tyda tidtabellen inför morgondagens tripp till universitetet men det är inte alldeles lätt efter ett glas eller två... ni vet. Och en tidtabell är ju fasligt svårtydd och förvirrande i vanliga fall så... Men jag ska nog komma iväg i tid.
I dag;
Har klippt Alvin, men eftersom han har mer ull än päls eller hår så fungerar inte trimmer. Den kör bara fast. Så jag fick klippa honom med sax och nu ser han ut som en hund med nån hudsjukdom, om man ska citera C. (Fast det tycker jag inte att vi ska i och för sig). Äsch! Alvin kan inte bry sig mindre och jag sällar mig till hans lag.
Vi har också tagit en tripp i Lilla Staden, hela familjen och kikat på Gotlandskaniner (fasligt stora jämfört med Kalle och Kajsa - för att inte tala om Knatte) - och andra lantraser så som get, höna, gris och lite sånt i en liten djurpark nära mig.
Annars;
Har jag läst i min underbara bok "Niceville" och läppjat på ett glas - eller kanske två då'rå - vitt. Precis som det sig bör en söndagskväll så här mitt emellan sommar och höst. På väg mot nåt nytt. Nåt som kvillrar mjukt och underbart i kroppen.
En framtid.

Nåt sånt.

7 kommentarer:

Librarybeth sa...

Så det är dags för plugg nu?! Spännande!

Mollys Blog sa...

Åh så gott det låter med ett glas vin, längesedan nu. Jag dricker mest medicindrinkar nuförtiden;) Hoppas studierna går bra? Kram!

Diana sa...

De hade gotlandskaniner till salu när vi var på Fredriksdal. De sökte folk som ville hjälpa dem med avlen eftersom det varit en hotad ras. Men inte ens det lyckades övertala Batman till en! Gah!

Znogge sa...

Hoppas att du tolkat tabellen rätt och kommer fram i tid!

Kram

cecce sa...

Gillade det där med framtiden som kvittrar underbart i kroppen! En bra beskrivning som jag kanske snor rakt av:-) Ungefär som jag själv känner det!

Hoppas det går bra i morgon!!

Kramar

Åsa sa...

Låter som en ypperlig söndag :)
Kramar!

amacasa sa...

Jag har alltid velat velat haft höns! Och grisar hör till mina favoritdjur. Såååå fina!
:-)