fredag 2 september 2011

Inledning på den andra dagen.

Jahapp, bästa sömnmedlet är onekligen att ha sovit alldeles för få timmar natten innan. Den här natten har bjudit på hur god sömn som helst. Ute håller dimman på att lätta när morgonsolens strålar letar sig fram över träden - har ni sett att somliga träd redan har börjat tappa sina blad? Den här fredagen kan inte börja på ett bättre sätt, faktiskt.
Nu ger jag mig snart iväg till universitetet igen. Full av optimism och framtidstro, och det är inte en klyscha den här gången heller. Jag är inte så klyschig av mig. Bara förväntansfull.

Och på den tredje dagen: vila.

10 kommentarer:

Sus sa...

Jag blir så glad på morgonkvisten när jag läser Att du har det bra!!
Kraaam

Trillingnöten sa...

Härliga tider! :) Höstmornar är magiska tycker jag. Oftast går jag upp innan solen riktigt gått upp så jag kan följa solens väg :) Lycka till på andra dagen nu!

Znogge sa...

Härlig känsla så njut av den! Men det är givande att plugga som vuxen. Man är liksom så motiverad och fokuserad.

Kram

Åsa sa...

Go girl!! Hoppas dagen är fantastisk :)
Kramar Åsa

Duktiga Tjejen sa...

Ja, det är verkligen höst nu! Jag älskar höst men får panik av tanken på vinter... Mår alltid så fysiskt dåligt på vintern.

amacasa sa...

Det är bra - behåll positiviteten så kommer detta att gå som en dans :-)

Helene sa...

Skönt med en GOD natts sömn !!
Ha en fin fredag.
Kram Helene.

Västgötskan sa...

Härligt att det gick bra igår! Du kommer klara det här galant, S!

Och jodå, här tappar också löv. Men jag tycker att den friska, klara luften är rätt skön. :-)

Kram!

Malin sa...

Det höra och märks i din blogg att du är, underbart!
Kram

Min plats i solen sa...

Nu har jag suttit här en stund och läst och bara njutit av dina härliga ord och beskrivningar. Läst ikapp mig på vad som har hänt i ditt liv de senaste dagarna. Och vilka dagar sedan!

Grattis till starten! Det är skönt att vara igång och jag lovar dig, det blir bara bättre och roligare hela tiden. Jag minns själv de där första dagarna då allt är så stort, mycket och intensivt, men också så vansinnigt spännande och intressant. Alla nya människor och alla nya tankar. Det kommer att gå jättebra och jag är övertygad om att du kommer att stortrivas och njuta av att vara student. :)

Tack snälla fina du för dina lyckönskningar och all värme! Får mig att le stort och bli varm inombords. Betyder så mycket. Tack! :)

Ha nu en riktigt, riktgt fin helg och du glöm intebort det där med sömn och mat. Det är vikigt! ;)

Kram Lotta

Ps. Vad roligt att paketet kom fram som det skulle och att du tyckte om det och tack för dina rara ord om mig och min blogg. KRAM. :)