tisdag 23 augusti 2011

Ack så god.


Masi och jag har vinkat av en andraklassare och en förstaklassare och nu försöker jag pressa i mig en kaffedrink på ett så effektfullt sätt som möjligt. Man ska inte dricka kaffe för sent på kvällen erfor jag i går. I alla fall inte om man är trött och planerar att gå och lägga sig och somna gott strax efter 22. Då är det inte bra att man druckit två koppar kaffe i ett kusinkök bara några timmar tidigare.
Inte bra, men ack så gott.
Ack så god var också den äppelpaj som bjöds till. Förbjuden enligt lchf, men ibland får man fuska. Så är det bara. Och jag har varit sugen på äppelpaj i flera dagar, så ni hör ju själva. Det var bara att kasta sig handlöst ut i fördärvet och inte bara äta en portion utan två! Joo då, minsann.
Men den satt gott, den där äppelpajen.
Och i dag är jag strikt lchf:are igen (men förstår samtidigt inte de som går upp några semesterkilon varje sommar. För mig är det precis tvärt om. När jag är ledig, det är då jag hinner äta sunt och gott. Det är när vardagen kommer som det lättare slinker ner nåt som inte bör ta den vägen).
Konstigt!

11 kommentarer:

Dorro sa...

Jepp ibland måste man absolut fuska bara man klarar av att gå tillbaka till det strikta igen så. Ja nu har skolan börjat och vardagen är verkligen här.

kram på dig och ha en underbar dag.

mintekopp sa...

Å så gott med äppelpaj, du gjorde rätt där minsann. Som fuskade lite.

Kram

Att vara någons fru sa...

Heja äppelpaj!

Västgötskan sa...

Klart man får fuska. Jag tror INTE på förbud! :-)

Men träna hårt S, så kan du dricka kaffe och ändå slockna på två röda. Jag lovar... ;-)

Ha en skön tisdag!
Kram

carinasjolund sa...

Det är klart man måste få fuska i mellanåt! Vem kan motstå äppelpaj :)
Ha en fin dag!
Kramen♥

Marie-Louise sa...

Vad är det för kaffedrink du gjort?
Ja kaffe för sent på kvällen kan verkligen ställa till det :( men ibland är det värt det. Kram

Trillingnöten sa...

Ja sånt där får man göra :) Käka nåt man varit sugen på länge. Åh så gott det är då!

amacasa sa...

Lite får man allt fuska :-)

Diana sa...

Folk reagerar så olika på koffeinet, själv kan jag få i mig det närsom och ändå sova (fast inte kaffe då, cola). :)

Kajsalisa sa...

Självklart måste man fuska ibland...om det nu är att fuska ;)

Det jag eventuellt kan sakna är ostkrokar men det kan jag tillåta mig att äta nån gång per år...för oftare behövs inte!!!!

Sv; Självklart har jag många goda innen som lever kvar <3

Znogge sa...

En liten festelse får man falla för. Man behöver inte falla varje gång ;-)