torsdag 25 augusti 2011

Kajsa svarar.


Mina spenar är svullna och min mage är tjock. Jag har bäddat i min sovlåda med både mjukt gräs och strö samt av min mjuka päls som jag ryckt bort från magen. Inte all päls förstås, jag vill inte frysa själv såklart.
Anledningen till varför inte Husfrun, eller någon annan heller för den delen, kan se in i sovlådan där jag bäddat är att; lådan inte har öppningsbart lock. Och jag har bäddat så massivt till mina små. Jag gömmer dem helt enkelt. Pilutta er!
Om någon skulle få för sig att rota runt för mycket i boet kan jag bli störd. Eftersom det är första gången jag ska ha ungar är jag extra känslig. Det kan bli så att jag blir så skrämd att jag biter ihjäl mina egna ungar. Det är inte min mening, jag vill bara skydda dem. Och så blir det så fel. Därför är Husfrun så snäll att hon låter mig sköta det mesta. Hon ser bara till så att jag mår bra, så resonerar hon så klokt att jag ser efter mina ungar.

Husfrun var förresten på jobb hela dagen i går. Och sen umgicks hon med sin arab hela kvällen. Därför var det lite ovanligt tyst här inne.

11 kommentarer:

Västgötskan sa...

Grattis till blivande små bebisar då!

Förresten. Vet din man om att du träffar en Arab?? ;-)))
Rik oljeshejk? :-D

Znogge sa...

Bra att du håller oss underrättade i alla fall ;-)

Lycka till när det blir så dag!

Anna sa...

Visst tusan har du gjort om här inne? superfint!! Härliga jordnära färger!! Me lajki! KRAMIS

Åsa sa...

Ååå så söter :)
Häftigt :)

Kram

Diana sa...

Klart du inte ska störa! Men tills nästa gång får du skaffa ett genomskinligt hus för oss nyfikna. :)

|| mannen som kan prata om hundar || sa...

Fantastiskt vilka instinkter djuren har ändå :)

Jag minns när min schäfertik valpade! Allt jag behövde göra var att sitta bredvid och se allt!

Alicia sa...

Men så söt! Fina lilla Kajsa kanin! Snart snart kommer ni alla få se bäbisarna.

Marie-Louise sa...

Grattis till småttingarna och vilken klok matte (eller heter det husse-jag lär mig aldrig) du har :)
Tids nog lär vi få se dom. Kram

Mita sa...

Du är en klok och förstående matte,och nu fick vi veta lite mer hur det förhåller sig,och det ante mig nästan. Finns det ungar så kommer dom fram när det är så dags..
Du har gjort höstfint här inne.Jag skulle säga det för ett par dagar sen, så glömde jag bort det,
Kram vännen♥

Mia systeryster sa...

Det låter som om husfrun är världens bästa matte=D Så klok!!
Kram

amacasa sa...

Och nu är du ju mamma också, Kajsa. Grattis!
:-)