onsdag 17 augusti 2011

Fniss från kaninhagen.
9 kommentarer:

Diana sa...

Åh, han är sååå fin! Snäll verkar han vara med, går med på allt...haha!

Min plats i solen sa...

Sötnos! Och vilken glädje för barnen att växa upp med djur. Både vad det gäller kärlek och ansvar. Fina bilder! :)

Jag hinner ju inte riktigt med mina bloggrundor som jag önskar just nu men försöker inte låta det stressa mig utan intalar mig att jag är "good enough" och det är faktiskt rätt mysigt att sitta en stund och läsa ikapp vad som har hänt i alla era liv den senaste veckan. Jag tycker så mycket om att titta in här hos dig. Jag njuter av ditt sätt att skriva och leka med ord. Dina fina bilder och din ärlighet i det du skriver. Det tycker jag om.

Tack snälla du för dina alltid lika fina kommentarer hos mig. Jag blir glad av att se dem.

Jag vet inte riktigt i vilket fack jag ska placera in boken jag skriver. Nutida skönlitteratur kanske? En bok som jag vill ska beröra men också framkalla leenden och den där varma känslan inombords. Vi får väl se var det slutar. Lycka till med redigerandet av din bok! Spännande! Heja dig! :)

Majsen kan jag inte ta åt mig äran av eftersom det är makens projekt. Enligt maken är matjorden det viktigaste av allt. Riktigt bra matjord, gödsling, bra avstånd och mycket sol. :)

Jag förstår att det är mycket tankar och känslor inför skolstarten för dig och det är väl precis som sig bör. Men jag tror också att du är en helt annan människa idag än den du var då du gick i grundskolan. Nu är du en vuxen kvinna som vet vad hon vill och vart hon är på väg. Du är mamma och vilken urkraft det är. Med det jobbet kommer en säkerhet och mognad som lyser lång väg. Så oroa dig inte utan njut bara av skolstart och allt det härliga du har framför dig. Du vet vem du är och vad du kan.

Sköt om dig och lycka till!

Kram Lotta

Marie-Louise sa...

Åh vilken sötnos bland tre andra sötnosar:) Kram

amacasa sa...

Än en gång: Vilken TUR att Kalle fick komma till er, och vilken TUR för er att Kalle kom till er :-)

Gun sa...

Nää så söt han är lilla Kalle, för att inte tala om barnen.:D

carinasjolund sa...

Roligt för barnen att dom fått en lekkamrat :) och Kalle verkar gilla det oxå!
Kramis♥

Sus sa...

Jag kan förstå att du-ni gärna vill snabbspola tiden fram till förlossningen!
Kraaam

Znogge sa...

Vilken snäll och tålig kanin som låter sig bli så ompysslad. Det gjorde inte våra. I alla fall inte alla fyra!

Kram

Trillingnöten sa...

Riktigt, riktigt sött! :) Jag älskar kaniner!