tisdag 2 augusti 2011

Då är jag som lyckligast.

Jag tror att den här önskerubriken kommer från Maria, rätta mig om jag har fel.

Jag kan inte få nog av det. Västkusten, havet, oändligheten. Den där horisonten, där hav möter himmel, som vi hittar när vi följer den vindlande stigen upp mot utsiktsplatsen där på klipporna. Där mitt i solen med det glittrande havet i bakgrunden och tillsammans med min fina familj. Då är jag så lycklig att det spritter i kroppen.

Och då är det egentligen helt fel att skriva om hur sur jag är just nu eftersom jag fastnat mitt i skapandet. Det går inte. Vad jag än tar mig för. Så jag är sur och längtar efter att få slänga mig i saltvatten. Igen.
Som lyckligaste är jag också när jag skapar med garn och med ord. Sur är jag när det inte fungerar. Varken det ena eller andra.
Och förresten behöver jag ett bildredigeringsprogram som är snällt mot mig också. Något som inte gör mig sur.


Här är jag glad i alla fall. Vid mitt hav.

10 kommentarer:

mintekopp sa...

Fantastiskt fina bilder, jag håller med dig det är verkligen inte mycket som slår västkusten på sommaren. Hoppas att du hittar ett bra bildgedigeringsprogram snart!
Kram på dig!

Västgötskan sa...

På tal om ditt fina virkande!
Virkar du några vuxentoppar mot beställning? Såg en tjej på Liseberg som hade superfint linne med knyt runt halsen (halterneck). Är det genomförbart? :-)

carinasjolund sa...

Underbara bilder du bjuder på!
Kramis♥

Gun sa...

Är ni på Skaftö? Grundsund kanske? Jag tror det jag.:) Vi var där nyligen men bodde i Rå...vad det nu hette, på ett underbart pensionat. Fiskebäckskil är helt overkligt pittoreskt och vackert, vi bara gick omkring helt hänförda "gud vad fint, hjälp vad gulligt, bor folk så här? helt otroligt.., lät vi hela tiden.:)

Sus sa...

Åhhh...du serverar så många härliga bilder och fina goa tankar!
Min längtan till havet blir inte mindre, vill jag lova ;)
På fredag kanske...e..e...
Kraaaam

Mollys Blog sa...

Åh jag håller med; saknar mitt hav så mycket på somrarna att det värker i hjärttrakten! Du är så fin! Kram!

Diana sa...

Havet är vackert att fotografera! Jag fick min favvobild tack vara havet och Batman.

Malin sa...

Vilka underbara bilder, förstår att du känner lycka där! Men kan du inte ta ett brake då, ta med dig familjen på en utflykt och bada i havet? Vara lite snäll mot dig själv, skämma bort dig lite, du har ju varit hur produktiv som helst hela sommaren!
Kram

Trillingnöten sa...

Vad underbart! Nu blir jag också lite lycklig :)

amacasa sa...

Otroligt fina bilder!
:-)