tisdag 9 augusti 2011

Bilder i fokus, del 8


Min favoritbild.
Jag har flera av dem, men den här poppar ständigt upp i tanken när det handlar om just favorit. En bild som kanske har två år på nacken - i alla fall om jag refererar till Masis längd. Två år hög, på ett ungefär.
En bild som är en favorit just för att vi är vid havet, hela familjen. För att det är sommar och för att den ser lite så där romantisk och naturlig ut i all sin spontanitet. Jag vet inte vad det är med sommarklänningar, duggregn och paraplyer - speciellt invid ett hav. Men för mig är det romantik. På hög nivå.

Nu ska jag fortsätta att redigera min bok. Min text.
Och virka lite också förstås. Håller på med en varm halsduk... eller halsvärmare helt enkelt i ljuvligt ljusrosa ull. Så mjuk och skön att det inte är riktigt sant. Faktiskt.

Förresten - jag är med och tävlar om valfritt plagg hos Avanna. Här.